Rareş Bogdan, veste EXCELENTĂ pentru agricultori. "Am primit sute de mesaje. Asta trebuie scris în declaraţie"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a venit cu o veste excelentă pentru agricultori, indicând ce trebuie scris în declaraţia pe propria răspundere pentru a nu avea probleme cu autorităţile. 

"Am sute de mesaje în privat în care sunt rugat să mă interesez de ce se poate merge la țară pentru a lucra pământul doar cu certificat de producător și document de proprietate. Am lămurit problema. Se poate merge la țară să muncești pământul fără niciun certificat. Dacă are cineva casă la țară cu un pic de pământ și vrea să pună răsaduri de roșii sau mai știu eu ce, sau să plivească buruienile, o poate face liniștit.", a scris Rareş Bogdan pe pagina sa de Facebook. 

Ce trebuie completat în declaraţie

"În declarația care trebuie completată se bifează căsuța referitoare la "realizarea de activități agricole", cadrele MAI sunt instruite în acest sens. Am fost informat că nici document de proprietate nu este necesar. Nu există limită de kilometri. 20, 50, unde are omul loc. Sigur, bună-credință se prezumă. Să nu încălcăm legea!", a mai scris europarlamentarul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel