Rareș Bogdan, reacție-fulger după ce Ludovic Orban l-a numit șarpe
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Rareș Bogdan și Ludovic Orban / Foto DCNews, Crișan Andreescu
Rareș Bogdan și Ludovic Orban / Foto DCNews, Crișan Andreescu
Contactat de DC News, Rareș Bogdan a reacționat privind atacul lansat de liderul PNL, Ludovic Orban, la adresa lui. 

Președintele PNL Ludovic Orban a lansat un atac dur la adresa prim-vicepreședintelui partidului, Rareș Bogdan, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D. 

Întrebat dacă „este Rareș Bogdan șarpele pe care l-ați crescut în partid?”, Orban a răspuns că „nu l-am crescut eu, că era crescut deja”.

Reacția lui Rareș Bogdan în scandalul cu Orban 

L-am contactat pe Rareș Bogdan pentru a afla ce părere are despre afirmația lui Ludovic Orban de la emisiunea lui Denise Rifai.

„Îi doresc multă sănătate. Mulțumesc.” - sunt singurele cuvinte pe care Rareș Bogdan a dorit să le spună la adresa lui Ludovic Orban, ca reacție.

Orban a fost deranjat de pozițiile publice ale lui Rareș Bogdan în care critică oamenii din partid

Prin afirmațiile sale, Ludovic Orban a arătat că a fost deranjat de pozițiile publice ale lui Rareș Bogdan, în care acesta critică oamenii din partid.

„Faptul că exprimă public astfel de puncte de vedere critice nu este corect din punct de vedere democratic, statutar și nu este normal să-ți ataci un coleg de partid care s-a purtat frumos cu tine și te-a susținut”, a mai spus Ludovic Orban la KanalD.

Când a fost întrebat dacă s-a simțit jignit, Ludovic Orban a răspuns că „nedreptățit aș spune, chiar am fost foarte neplăcut surprins, nu mă așteptam, dar viața merge înainte”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel