Urmărește emisiunea live
Rareş Bogdan pus la punct după ce a spus la TV: Aţi jignit locuitorii unui întreg judeţ!
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
O afirmaţie făcută de către Rareş Bogdan a provocat o reacţie pe măsură din partea unui politician Pro România. 

"Botoşani nu este batalion disciplinar şi nu este Siberia României cu lagăre de muncă, în care să-i trimiteţi pe cei din subordinea guvernului dumneavoastră care nu-şi fac treaba!

În cadrul unei emisiuni la un post de televiziune, supărat fiind pe prestaţia şefului Poliţiei de Frontieră, bihoreanul Ioan Buda, aţi afirmat că, dacă aţi fi fost superiorul lui, l-aţi fi trimis să lucreze în ultima comună din judeţul Botoşani. În primul rând, domnule Rareş Bogdan, vă reamintesc că Ioan Buda este angajat al Ministerului Afacerilor Interne şi că aplică programul Guvernului Partidului Naţional Liberal, în care ocupaţi funcţia de vicepreşedinte.

Mai grav, este că aţi jignit întreaga populaţie a judeţului Botoşani, pe care o desconsideraţi pe faţă. Domnule Rareş Bogdan, chiar aşa îi consideraţi pe toţi locuitorii judeţului Botoşani, de unde probabil aţi primit şi voturi? Mă îndoiesc că veţi avea verticalitatea să le cereţi scuze botoşănenilor! Aţi jignit locuitorii unui întreg judeţ! Poate nu ştiţi, şi-atunci vă reamintesc eu!", transmite Mihaela Huncă, deputat Pro România. 

"Botoşani are un patrimoniu cultural-istoric şi etno-folcloric de mare valoare"



"Botoşani are un patrimoniu cultural-istoric şi etno-folcloric de mare valoare, de aici au plecat:marele poet al neamului Mihai Eminescu, părintele istoriei româneşti moderne, Nicolae Iorga, muzicianul George Enescu, pictorul Ştefan Luchian, biologul Grigore Antipa, inginerul Elie Radu - un adevărat geniu al structurilor metalice, matematicianul Octav Onicescu-părintele şcolii româneşti de teoria probabilităţilor, lingvistul Alexandru Graur, matematicianul Dimitrie Pompeiu, fizicianul Dimitrie Negreanu şi mulţi alţii. Aş fi apreciat dacă aţi fi promovat aceste lucruri în Parlamentul European şi nu să aşezaţi Botoşani în locul din România unde îşi pot ispăşi pedeapsa cei care vă încalcă ordinele!

Nu demult, tot în direct la un post de televiziune aţi susţinut că, citez: "70.000 din toţi cei aproape un milion care au intrat in ţară, nu se ştie cu ce s-au ocupat în afara tării. Între 8000 şi 10000 sunt prostituate care s-au întors în ţară. Câteva mii sunt şuţi în afara ţării. Sunt cifre oficiale", am încheiat citatul.

Cum poate un demnitar român, parlamentar european să vorbească astfel, de cei care l-au ales? Să ştiţi că aţi greşit, prin urmare ar trebui "să mergeţi în ultima comună din judeţul Botoşani"!

Noi însă, suntem ospitalieri şi cu sufletul deschis vă vom aştepta cu pâine şi cu sare,dar vă rugăm să nu ne cereţi să vă mai votăm! Pe dumneavoastră şi pe PNL,/ partidul care tacit aprobă şi susţine astfel de declaraţii defăimătoare la adresa românilor!", se arată în mesajul transmis de către deputatul Mihaela Huncă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel