Rareș Bogdan la Interne, Raluca Turcan la Educație? ANUNȚ de ultimă oră: Să vă spun ceva!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Rareș Bogdan
Rareș Bogdan
Rareș Bogdan a vorbit despre propunerea ca el să fie ministru de Interne. 

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a fost întrebat și despre nominalizarea lui la Ministerul de Interne, după ce în ultimele zile, în spațiul public, a apărut acest scenariu. 

"Distinsă doamnă, am văzut și eu. Până aseară eram la Ministerul de Interne, astăzi am văzut că eram la Externe. Eu sunt europarlamentar, sunt liderul delegației și Partidul Popular European, având un rol extrem de important la Bruxelles.

Prioritatea mea e să-mi duc mandatul până la capăt. Asta nu înseamnă că în funcție de cererile colegilor mei, de necesități, nu mă duc acolo unde-mi cere țara. Până atunci, îl susțin pe Marcel Vela, dar avem și alte propuneri foarte bune", a declarat Rareș Bogdan, în direct la Digi24. 

Potrivit Digi 24, în acest moment, sunt vehiculate mai multe nume, distribuite pe fiecare Minister. Spre exemplu, Raluca Turcan ar fi nominalizată pentru Ministerul Educației. 

"Haideți să vă spun ceva! Nu doresc să fac niciun fel de speculație. În ceea ce mă privește pe mine, v-am dat răspunsul, pentru că așa este corect. Legat de colegii mei, ei sunt extrem de buni și am încredere în ei. Propunerile USR sunt la fel de bune și ele, propunerile UDMR sunt mai mult decât decente. Nu mă puneți să dau nume!

Sigur, am în cap câteva nume, sigur că mi-aș dori ca aceste nume să facă parte din viitorul Guvern, sigur că vreau să-l ajutăm pe Florin Cîțu, dar nu mă puneți. Raluca e un om foarte bun", a completat el.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel