Rareș Bogdan: ”Îl vom valida pe Dan Vîlceanu ca ministru. E unul dintre specialiștii partidului nostru”. E fost membru PSD
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Rareș Bogdan
Sursă foto: Facebook Rareș Bogdan
Rareș Bogdan a spus că Biroul Politic Național al PNL o să-l valideze pe Dan Vîlceanu ca ministru al Finanțelor.

La ieșirea de la ședința care a avut loc la Vila Lac, europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a făcut declarații de presă referitoare la susținerea Partidului Național Liberal pentru Dan Vîlceanu în funcția de ministru al Finanțelor:

„Vom avea BPN mâine la 10:30. Am încercat ca acest BPN să îl convoace președintele actual al partidului, însă domnia sa nu a dorit acest lucru. Noi considerăm că România trebuie să fie condusă, să avem un ministru de Finanțe și îl vom valida pe Dan Vîlceanu ca ministru de Finanțe. Este o chestiune absolut firească, normală, e unul dintre specialiștii partidului nostru și e un om cu care Florin Cîțu poate lucra.

În negocierile pe care le-am avut aici în luna decembrie, Florin Cîțu a dorit un singur lucru, să aibă un ministru al Finanțelor cu care să poată lucra. Atunci a venit Alexandru Nazare, iar colaborarea, din păcate, nu a fost cea mai bună și lucrurile s-au viciat. 45 de zile a stat Florin Cîțu ca ministru al Finanțelor, mâine îl vom valida pe Dan Vîlceanu, va face jurământul, iar pe 22 august, data limită, vom avea ministru al Finanțelor“, s precizat Rareș Bogdan.

Dan Vîlceanu este fost membru PSD

„Credeți că este un exercițiu de imagine negativ faptul că Dan Vîlceanu a fost membru al Partidului Social Democrat, iar acum premierul se află în centrul unui scandal cu cele două dosare din SUA?”, a întrebat un jurnalist.

„Auziți... Dacă ne uităm la ce a făcut un om acum 21 de ani, eu acum 25 de ani puneam muzică pe la Terasa Tineretului, m-am și bătut, nu am furat nimic. El regretă... Sunt chestiuni de acum 21 de ani, probabil atunci nici nu visa că va ajunge un foarte bun ministru de Finanțe, un bun premier”, a răspuns Rareș Bogdan, pe ocolite.

Ciolacu, șah pentru premierul Cîțu. Replică TARE după mesajul adresat românilor

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a transmis un mesaj după ce premierul Florin Cîțu a vorbit despre evoluția economiei României în trimestrul II. 

Premierul Florin Cîțu a adresat, marți, 16 august, un mesaj românilor despre evoluția economiei în trimestrul II. 13%, creștere economică, sună bine, nu?, a spus premierul.

„România lor: lapte și miere. România REALĂ: 

benzină: 6 lei, 
curent: +25%, 
gaz: +20%. 

Asta cum sună, Florin Cîțu?”, a scris, marți seară, Marcel Ciolacu, președintele PSD, pe contul de Facebook. „Tot bine?”, a insistat Marcel Ciolacu.

Premierul Florin Cîțu, mesaj către români: 13%, creștere economică, sună bine, nu?

Amintim că Florin Cîțu a vorbit despre criza economică de anul trecut și a spus că revenirea rapidă a economiei României este explicată prin măsurile luate de Guvern și prin efortul românilor.

„Am promis că România va avea o creștere economică rapidă, o revenire în V. Vă mulțumesc vouă, dragi români, este cea mai rapidă revenire pe care a avut o România... Cifra trebuie să o ținem minte... 13%, creștere economică, sună bine, nu?”, a declarat premierul.

Prim-ministrul a mai vorbit despre vaccin și a spus că guvernarea nu este afectată de campania electorală din PNL. 

„Dragi români, actualul Guvern a dus România într-o nouă etapă de dezvoltare. Îmi doresc predictibilitate și stabilitate în viața economică... Acesta este doar începutul, este posibilă o creștere economică de două cifre, vă promit că, până în 2024, vom face toate reformele pe care le-am promis atunci când nimeni nu avea curaj”, a subliniat premierul Florin Cîțu.

„Indiferent de comentariile unora în spațiul public, această cifră (creștere economică de 13% - n.r.) atestă că mi-am făcut foarte bine treaba, anul trecut din funcția de ministru al Finanțelor, iar anul acesta ca prim-ministru. Guvernarea României nu este afectată de campania internă din PNL (...)”, a mai declarat premierul Florin Cîțu (citește mai mult AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel