Rareș Bogdan îl acuză pe Vlad Voiculescu de alimentarea teoriilor conspirației privind Covid-19
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Vlad Voiculescu / Foto gov.ro
Vlad Voiculescu / Foto gov.ro
Rareș Bogdan a spus, luni dimineață, că nu-l înțelege pe Vlad Voiculescu, demis de la Ministerul Sănătății.

„Așa cum au decurs lucrurile, nu mai puteau continua. Vă spun cu sinceritate, după ce am văzut interviul luat domnului Vlad Voiculescu, am fost încă o dată absolut convins că domnul Cîțu a procedat corect. Cu toată supărarea lui Vlad, cred că declarațiile făcute, cel puțin cele legate de COVID-19... Noi ne luptăm de un an și trei luni cu o propagandă venită inclusiv din zona estică a Europei, extrem de agresivă, nu poți să dai apă la moară, să alimentezi toate teoriile conspiraționiste cu privire la ascunderea de morți... E a doua oară! Prima dată a fost un răspuns dat Violetei Alexandru pe pagina de Facebook”, a spus, luni dimineață, Rareș Bogdan. 

„Noi ce facem? Alimentăm teoriile conspirației?! Când vedem oameni care mor, când vedem apropiați care de abia primesc oxigen la propriu?! E inadmisibil!”, a subliniat Rareș Bogdan. Ulterior, a adăugat: „Nu-l înțeleg pe Vlad de ce a făcut asta!”

VEZI ȘI: Rareș Bogdan: ”Sunt îndurerat! Nu vă pot spune că, după ședință, va ieși fum alb!” Propune vot de susținere pentru Cîțu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel