Rareş Bogdan, după filmarea în care lăuda spitalul din Suceava: O să şochez!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Rareş Bogdan răspunde după ce a apărut pe reţelele sociale o filmare realizată în campania electorală de anul trecut.

În campania electorală, Rareș Bogdan lăuda spitalul din Suceava. Acelaşi spital care deschide, acum, buletinele de ştiri cu informaţii despre pacienţi şi medici care au murit de coronavirus.

”Le-am spus tuturor: vreți să vedeți spitale ca-n Occident? Mergeți la Suceava! Să vedeți ce a făcut Gheorghe Flutur cu bani europeni!”, spunea, în campania electorală, Rareș Bogdan.

Miercuri seara, într-o intervenţie la România TV, Rareş Bogdan a declarat că nu-şi retrage cuvintele de laudă la adresa spitaulului, chiar dacă acum este un focar de coronavirus iar preşedintele Klaus Iohannis i-a retras decoraţia acordată recent. 

"Le spun tuturor celor care m-au atacat cu o filmare din urmă cu un an de zile, făcută la Suceava, în care lăudam spitalul de acolo, că nu aş ezita niciun minut - poate o să vă şochez - dacă ar trebui să vorbesc astăzi, aş face-o exact la fel. Pentru că spitalul din Suceava pe care l-am văzut în urmă cu un an de zile în campania pentru europarlamentare a fost şi rămâne cel mai modern spital din punct de vedere al infrastructurii spitaliceşti alături de cel din Oradea şi de alte câteva spitale din Cluj, Timişoara şi Bucureşti. În top 5 spitale ca modernizare. Faptul că s-au făcut greşeli de management medical sau că anumiţi oameni din cei 12.000 care au intrat în Suceava din zone roşii au ajuns la spital şi nu le-au spus medicilor când şi de unde au venit, e o eroare umană", a declarat Rareş Bogdan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel