Rareș Bogdan cere arestarea lui Daniel Dincă: Vreți să omoare și idiotul ăsta pe cineva?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Rareș Bogdan FOTO AGERPRES
Rareș Bogdan FOTO AGERPRES
Rareș Bogdan a izbucnit la adresa lui Daniel Dincă.

Ce mai asteptati? Vreti sa omoare si idiotul asta pe cineva? Retineti-l si apoi arestare, fara mila! Cu brutele si interlopii NU trebuie sa avem mila. Romanii trebuie sa se simta in siguranta! Arestati bruta, sa se reuneasca familia Dinca dupa gratii! Acolo e locul celor ca ei! #romaniafarainfractori a izbucnit Rareș Bogdan, pe pagina sa de Facebook.

Amintim faptul că, vineri dimineață, Daniel Dincă a ajuns din nou la audieri, la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Sectorului 5 pentru comportamentul său la adresa jurnaliștilor România TV și Antena 3 de marți, din fața sediului CNA. Reaudierea vine în contextul în care poliţiştii au cerut aplicarea măsurii preventive a controlului judiciar în cazul său. Potrivit România TV, cameramanul agresat de Daniel Dincă se află încă sub investigaţii medicale, iar diagnosticul preliminar este edem cerebral traumatic.

Fiul şi fiica lui Gheorghe Dincă au fost, marţi, la sediul CNA. Aceştia au reclamat modul în care televiziunile au prezentat informaţii despre ei în ancheta de din cazul de la Caracal. La ieșirea din sediul CNA, jurnaliștii au încercat să îi ia o declarație fiului lui Gheorghe Dincă, moment în care acesta a devenit agresiv, agresându-i. 

În cursul zilei de marţi, mai mulţi jurnalişti au reclamat la Poliţie că au fost bătuţi de fiul lui Gheorghe Dincă. 'Astăzi, la ora 15,01, prin apel la 112, un jurnalist a sesizat faptul că el, precum şi alţi colegi din presă au fost loviţi de un bărbat pe care doreau să îl intervieveze. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 17, precum şi un echipaj de prim ajutor. La acest moment persoanele vătămate sunt audiate şi, de asemenea, bărbatul reclamat ca agresor este căutat în vederea audierii', informa Biroul de presă al Poliţiei Capitalei.

'Este un lucru inacceptabil ce s-a întâmplat marţi', a spus miercuri procurorul general interimar, Bogdan Licu, la sediul CSM.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel