Rareș Bogdan, ceartă aprinsă cu Valeriu Steriu: Un agramat!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Sursa: Antena 3
Sursa: Antena 3
Rareș Bogdan și Valeriu Steriu au avut o ceartă aprinsă și și-au împărțit replici dure în ceea ce îi privește pe cei doi candidați la alegerile prezidențiale.

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan și purtătorul de cuvânt al PSD, Valeriu Steriu, s-au certat în direct la Antena 3.

Vă prezentăm dialogul dintre ei:


Valeriu Steriu: Trei răspunsuri am să dau și eu. În primul rând despre Klaus Iohannis, care nu se dă scos din Cotroceni. Dacă ați fi un om curajos... vorbim amândoi? 

Rareș Bogdan: Domnul Steriu, dacă îmi permiteți!

Valeriu Steriu: Nu vă permit! Nu vă permit nici eu, cum nu v-a permis nici domnul Nistorescu. Ați vorbit destul. Opriți-vă puțin ca să mai putem vorbi și noi, ăștia... 

Rareș Bogdan: Hai, lăsați textele!

Cornel Nistorescu: După ce a fost atâta vreme cu accente extremiste, cum vede că nu ești de acord cu el, devine extremist. Sunteți singurul extremist din PNL! 

Rareș Bogdan: Domnule Nistorescu, nu sunt deloc, dar una e să accept din partea dvs. nesimțirea și una este să accept din partea unui agramat ca Steriu, nesimțirea, totuși. Din partea dumneavoastră, accept!

Lui Klaus Iohannis i-a fost bine lângă PSD

Cornel Nistorescu: Ok. Duceți-vă și lăsați-ne pe noi să avem o discuție despre alegeri. Duceți-vă liniștit și vedeți-vă la Bruxelles de treabă, că noi avem treabă aici.

Valeriu Steriu: Vreu și eu să vă spun trei chestii. Domnul Klaus Iohannis se ascunde sub fusta lui Rareș Bogdan, asta vede o țară întreagă. Nu dorește să iasă la dezbatere. Pot să mai spun că la Consiliul Național de Combatere a Discriminării, vom fi noi mâine dimineață. Peste 2 milioane de români sunt discriminați în fiecare discurs a lui Klaus Iohannis. Fiecare este un discurs de ură și un discurs de eliminare, așa cum spune el la fiecare ieșire publică. Este un lucru foarte grav pentru democrație și pentru ceea ce se întâmplă în acest mod. Domnul Iohannis nu are nici un pic de curaj. Vrea doar într-un mediu protejat cum este cel asigurat de SPP, la BCU în ziua de marți. Să vedem dacă are curaj să vină la o dezbatere cu o femeie cum este Viorica Dăncilă. Este un mod laș de a face campanie și sunt sigur că țara îl va sancționa pentru acest lucru.

Rareș Bogdan: O secundă, o secundă. Îi invit pe cei din PSD să iasă pe stradă în următoarele zile, așa cum facem noi. Domnule Steriu, de trei ani de zile, partidul din care faceți parte sau la care ați aderat în ultimul timp și căruia îi împărtășiți valorile a călcat în picioare statul de drept, democrația românească...

Valeriu Steriu: De 45 de zile, Klaus Iohannis este în război. Uitați-vă puțin la declarațiile lui Klaus Iohannis, pline de ură la adresa PSD. Comentăm apoi ce tip de discurs este acesta. Plin de ură! 15 ani Klaus Iohannis a fost non-stop lânga PSD. I-a fost bine ca primar al Sibiului cu o majoritate dată de PSD, i-a fost bine când a fost dus ca premier al lui Geoană, i-a fost bine... Haideți că știm foarte bine despre ce vorbim!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel