Rareș Bogdan, avertisment pentru Guvernul Orban: Majoritate e fragilă! Vela, singurul lăudat
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Rareș Bogdan a lansat un avertisment către Guvernul Orban. 

Europarlamentarul PNL le-a amintit colegilor săi că majoritatea în Parlament este fragilă și le-a cerut insistent să iasă în declarații să arate ce au găsit în ministere, ”altfel lumea uită repede”. Rareș Bogdan a dat exemplul lui Marcel Vela.

„Am spus-o și înainte de campanie, o spun și acum. Îi rog din tot sufletul (n.r. - pe miniștrii cabinetului Orban) să iasă public să arate ce au găsit. O spun și în forurile partidului! Ieșiți să vadă românii ce dezastru au lăsat cei din fosta guvernare. Altfel lumea uită repede și ne vom trezi cu o avalanșă de atacuri. Majoritate în parlament este fragilă, se poate întâmpla orice.

Dacă vom arăta săptămânal, în coferință de presă maraton, în două-trei ministere, în agenții guvernamentale, companii, ce am găsit, contracte date cu dedicație, pe ce s-au cheltuit banii, așa vom avea șansa ca românii să aibă în continuare încredere în noi. 

Am vorbit și cu domnul Cîțu. L-am rugat să nu îi lase să se cațere pe chestiunea care ține de calculul politic și să arate cu documente ce a descoperit în minister (...) Singurul care până la ora asta o face și îl felicit este Marcel Vela! Singurul! Restul trebuie să o facă după modelul lui Vela”, a precizat Rareș Bogdan la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel