Rareș Bogdan ATACĂ. Bogdan Chirieac: "E ȘOCANT". PNL, DOUĂ tabere: "ATENȚIE, e mai popular"
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
captură video - arhivă DC NEWS
captură video - arhivă DC NEWS
Analistul politic Bogdan Chirieac a reacționat după ce Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL, a atacat consilierii premierului Ludovic Orban.

Bogdan Chirieac a reacționat după ce Rareș Bogdan i-a numit "maimuțoi" pe consilierii premierului Ludovic Orban. 

"E șocantă afirmația lui Rareș Bogdan, fiindcă Rareș Bogdan și Ludovic Orban, oricât ar părea de ciudat, fac parte din același partid. Partid mic în Parlament, dar mare în stat și au și Guvernul monocolor cu 20% voturi în Parlament. Dacă lucrurile stau cum zice Rareș Bogdan și s-ar putea să stea astfel, de ce nu au loc schimbări? Ce-i împiedică?

Ludovic Orban își tot ia consilieri din diverse filiale ale Partidului Național Liberal, unii dintre ei îmi imaginez că sunt cum a zis Rareș Bogdan. Mă gândesc că acesta ar putea fi momentul în care, practic, se consimțesc cele două aripi ale PNL-ului: Aripa Orban și aripa Rareș Bogdan. Rareș Bogdan, atenție, este mult mai popular decât Ludovic Orban. De altfel, cred că moderatorul în acest conflict care există de multă vreme, în opinia mea, a fost permanent Klaus Iohannis", a declarat Bogdan Chirieac, în direct la B1 TV. 

Atacul lansat de Rareș Bogdan 

"Că nu am venit la guvernare, nu am alergat ca nebunul un an de zile în toată ţara şi nu am dormit 4 ore pe noapte ca să iei tu salariu de 15.000 lei. Eu am alergat pentru PNL şi alerg pentru PNL alături de 240.000 membri nu ca dl Glăvan sau alţi maimuţoi să îşi ia Consiliu de Administraţie sau să spună că el a venit la guvernare ca să ia un salariu de 15000 lei", a afirmat Rareș Bogdan.

Citește mai departe declarația lui Rareș Bogdan: Scandal în PNL. Rareş Bogdan, atac dur la consilierii premierului: Tot felul de imbecili. MAIMUȚOI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel