Rareş Bogdan, atac dur la Tăriceanu. Val Vâlcu: Moţiunea de cenzură, aruncată în aer
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Jurnalistul Val Vâlcu a făcut o serie de comentarii pe tema atacului lansat de Rareş Bogdan la adresa liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, şi a anunţat că moţiunea de cenzură poate fi aruncată în aer. 

"Rareş Bogdan aruncă în aer moţiunea de cenzură. PNL cere voturile ALDE pentru a da jos Guvernul, iar Rareş Bogdan îi dă o lovitură importantă lui Tăriceanu. Postarea asta este o lovitură la adresa moţiunii. PEntru că nu poţi după ce îl faci pe Tăriceanu praf să mai aştepţi un acord pentru dărâmarea guvernului. Nu cred că e cea mai bună strategie. Iar a te bizui pe faptul că îl vulnerabilizezi pe Tăriceanu în ALDE şi restul partidului e cu opoziţia, e iarăşi o chestie hazardată. Pentru că dacă Tăriceanu este lăsat în ofsaid, ALDE se va întoarce lângă PSD la guvernare", a explicat Val Vâlcu. 

Orban, lăsat în ofsaid

"Trebuie văzut dacă e o strategie a lui Rareş Bogdan sau a partidului, dar oricum ar fi îl lasă în ofsaid pe Ludovic Orban şi îi strică încercările de a strânge voturile necesare moţiunii de cenzură", a mai spus jurnalistul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel