Urmărește emisiunea live
Rareș Bogdan: Am fost avertizat că urmează o tocăniță pentru ca nu cumva să emit pretenții la rotativă. Nu voi ceda
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a făcut precizări despre posibila sa audiere la DNA în dosarul Romarm. 

'Sunt în fiecare săptămână în Aeroportul București de aproximativ 2 ori minimum, dar uneori de 4 ori, precum e cazul acestei săptămâni. Cam aceasta este singura mea legătură cu Aeroportul Otopeni, zbor săptămânal la Bruxelles sau Strasbourg, respectiv în diaspora, în filialele noastre, unde stau de vorbă cu oamenii. Acum, de exemplu, sunt în Aeroport și plec la Londra. 

'Am fost avertizat că urmează o tocăniță pentru ca nu cumva să emit pretenții la rotativă. Să nu fiu nici vicepremier, nici ministru, dacă se poate să stau pe bancă în parc, la Bruxelles, cuminte, nu numai în mandatul acesta, încă două mandate și să vin acasă cât se poate de rar. Să tac din gură, să vorbesc cât mai puțin, să nu critic, să nu emit pretenții, să nu arăt cu degetul și atunci va fi liniște și pace. Spre dezamăgirea unora, nu o să mă opresc și o să vorbesc', a spus Rareș Bogdan, la Antena 3 CNN.

Întrebat dacă cineva încearcă să-l compromită, prim-vicepreşedintele PNL Rareș Bogdan susține că se așteaptă la „absolut orice”.

'Atâta timp cât se caută orice numai legat de Rareş Bogdan, sunt întrebaţi oameni care nu au nicio legătură, doar doar cineva mai slab de înger sau cineva speriat să zică: Da, îl cunosc .... Eu am înţeles că e un joc când intri în liga mare, în Champions League, începe să fie complicat sau când eşti foarte sus bate vântul foarte tare şi poate să te mai lovească una-alta. Mi-am asumat aceasta, spre dezamăgirea unora sau altora care se aşteaptă să mă duc să mă plimb prin parc...nu o să o fac. Voi vorbi în continuare, nu am de ce să mă tem. Nu am ascuns niciodată că sunt un om care cunoaşte foarte multă lume, cunoscut de foarte multă lume. Lumea mă ştie. Şi le-am spus tuturor: nu căutaţi la mine, încercaţi eventual cu altceva, că nu ţine cu asta cu banii. Nu am avut problema asta, din fericire. Sunt unii dintre fericiţii români care nu am problema asta.', a zis Rareș Bogdan.

'Mă aştept la absolut orice, dar le spun destul de clar tuturor că nu o să cedez. O să spun tot ce am de spus cum am făcut-o şi ieri pe pragul la porcăria votată în camera superioară a Parlamentului şi voi face exact aşa. Spun în continuare că pensiile speciale trebuie tăiate, chiar dacă îi enervez pe foarte mulţi din sistem. Spun că aşa e corect faţă de toţi românii, pentru că nu pot fi unii români mai şmecheri şi alţii mai fraieri. Şi o să spun în continuare ceea ce am de spus. Nu ţine cu astfel de chestiuni. Eu am crezut că genul acesta de manifestări s-au terminat în urmă cu ani şi ani de zile. Văd că din nou, se apropie campania electorală, şi nu cumva PNL să aibă un vector important care să susţină un candidat la prezidenţiale, un vector important în guvern. Aşa că nu trebuie să intru în guvern. Să se liniştească, nu e intenţia mea să intru în actualul guvern, dar dacă mă mai scot din sărite mult le promit că voi cere vot în BPN şi partidul mă va vota 98% oriunde îmi doresc, dar nu vreau aceasta! Nu vrem să plecăm de la Bruxelles.', a declarat Rareş Bogdan, la Antena 3 CNN.

Întrebat dacă cunoaște pe cineva dintre inculpații din dosarul Romarm, Rareș Bogdan a răspuns:

'Îi cunosc pentru că am fost vecini, aceasta e problema. Am fost vecini în 'Stejari'. Eu m-am mutat de acolo acum 3 ani. Dar dacă bei cafea cu un om sau dacă copiii sunt prieteni, acel om are 2 fetițe foarte drăguțe și am stat 2-3 ani acolo vecini, eu la etajul 1, iar el la parter... înseamnă că sigur Rareș Bogdan are un interes sau ceva?!', a mai declarat Rareș Bogdan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel