Rareș Bogdan - Sorin Oancea, contre din cauza B1 TV
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Rareş Bogdan, directorul general al societăţii care deţine Realitatea TV, a fost contrat dur de directorul general al B1 TV, Sorin Oancea. Reacția acestuia din urmă a venit după ce Rareș Bogdan a afirmat, în ședința de marți a CNA, că B1 TV este de vânzare.

Vezi și: Rareș Bogdan: Realitatea Media a avut un contract cu Elena Udrea pentru promovare pe realitatea.net

Prezent în ședința de marți a CNA, pentru a discuta despre situația televiziunii regionale Realitatea Plus, Rareș Bogdan a declarat că B1 TV ar fi de vânzare.

„Realitatea Plus cred că este un proiect ambițios, un proiect complementar. Am văzut suspiciunile, le pot înțelege. Acesta este un proiect complementar, nu este un proiect care să înlocuiască Realitatea TV. Dacă vă uitați pe grila de programe, vedeți că vorbim de altceva. Nu ne interesează acest lucru. Așa am putea să preluăm mâine B1 TV, care e de vânzare sau altă televiziune. Nu asta e problema noastră. Problema noastră este una de a dezvolta o televiziune regională”, a declarat Rareș Bogdan, potrivit paginademedia.ro.

În replică, Sorin Oancea, acționar și director general la B1 TV, a dezmințit informația și i-a răspuns în termeni duri jurnalistului de la Realitatea TV.

„E o afirmație prostească a unui om pe care îl credeam inteligent, conform zicalei câinele moare de drum lung și prostul de grija altuia. Dacă nu e clar: postul B1 nu este de vânzare”, a reacționat Sorin Oancea, potrivit sursei citate.

Citește și: Insolvența B1 TV, cerută de producătorul de mobilă Imar Arad

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel