Rareș Bogdan, după demisia lui MRU: Credea că poate fi şef al SIE slujind şi alte state
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mihai Răzvan-Ungureanu a demisionat, luni, de la conducerea Serviciului de Informații Externe (SIE). Rareş Bogdan, realizator al emisiunii "Jocuri de Putere" de la Realitatea TV , a comentat în direct în legătură cu acest subiect. 

În opinia lui Rareș Bogdan, vestea este una normală, care trebuia "să se întâmple cu 3 luni în urmă. Preşedintele României i-a cerut cu 3 luni în urma demisia, informaţia e pe surse. E logică, normală. MRU rămâne un om inteligent, cu viitor în politică. Poate fi un excelent ambasador, poate fi un candidat al dreptei în diverse poziţii de senator, deputat. Din informaţiile mele, MRU s-a grăbit în anumite chestiuni. Trebuie să te gândești la statul român, nu la alte state.

Domnul Răzvan Ungureanu a crezut că poate fi şef al SIE slujind şi alte state. Rămâne partea a doua. Gândiţi-vă că viitorul şef al SIE va fi ales de Parlament. Să nu uităm ca MRU a trecut prin votul celor de la UNPR. Vine examenul Parlamentului pentru viitorul şef al SIE, propus de Preşedintele României. Cred că va face o alegere bună pentru această ţară. Noul şef al SIE să fie loial Romaniei", a comentat Rareş Bogdan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel