Data publicării:

Rapperul P. Diddy, solicitare neașteptată în instanță. Ce i-a cerut judecătorului

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Reckless Dream Photography
Foto: Reckless Dream Photography

Rapperul P. Diddy a avut o solicitare neașteptată în instanță.

Sean „Diddy” Combs dorește ca procurorii din cazul său de trafic sexual să-i dezvăluie numele acuzatorilor, arată documentele tribunalului federal din Manhattan. Rapperul P. Diddy, în vârstă de 54 de ani, trebuie să cunoască identitățile acuzatorilor săi pentru a se pregăti pentru procesul din 5 mai, a susținut echipa sa juridică într-o scrisoare transmisă judecătorului Arun Subramanian, scrie The Guardian. P. Diddy a pledat nevinovat, dar rămâne în închisoare în așteptarea procesului.

„Acest caz este unic, în parte din cauza numărului de indivizi care au formulat acuzații împotriva domnului Combs din cauza statutului său de celebritate, a averii și a acoperirii mass-media a proceselor și a altor proceduri judiciare împotriva lui, a mai susținut echipa sa juridică.

„Acest lucru a avut un efect de undă generalizat, care a dus la un torent de acuzații din partea reclamanților neidentificați, de la fals la absurd”, mai spun aceștia.

Ar exista peste 100 de acuzatori



Totodată, echipa juridică a P. Diddy a mai menționat că șase persoane au depus luni plângeri civile împotriva lui Combs, toate anonime. Avocatul care conduce aceste procese a susținut, în cadrul unei conferințe de presă organizată recent, că a reprezentat 120 de acuzatori și că un număr gratuit pentru firma sa a primit mii de apeluri într-o zi, a mai subliniat echipa lui Combs.

„Aceste acuzații au venit în urma a mai mult de o duzină de procese intentate anterior și în prezent pe rol, dintre care câteva au fost deja discreditate, dar numai după ce au afectat iremediabil caracterul și reputația lui Combs. Aceste acuzații învolburate au creat un circ mediatic isteric care, dacă nu este controlat, îl va priva iremediabil pe domnul Combs de un proces echitabil, dacă nu a făcut-o deja”, au spus avocații fondatorului Bad Boy Records. 

Avocații lui Combs au spus că au cerut procurorilor să identifice toate presupusele victime din cauza numărului și a anonimatului acuzatorilor, dar acuzarea „se opune dezvăluirii numelor presupuselor victime în această etapă”, a spus echipa lui Combs.

Ce acuzații i se aduc lui P. Diddy



Combs este acuzat că s-ar fi folosit de imperiul său muzical pentru a viola și agresa sexual victimele. Actul de acuzare îl descrie asemenea unui prădător sexual violent, care utilizează alcoolul și drogurile pentru a-și subjuga victimele. Rechizitoriul susține că violența lui Combs a durat zeci de ani și că megastarul „a abuzat, amenințat și constrâns femeile și pe alții din jurul său să-și îndeplinească dorințele sexuale, să-și protejeze reputația și să-și ascundă conduita”. Procurorii federali au susținut că o mare parte din acest abuz s-a desfășurat la așa-numitele „nebunii”, pe care le-au descris drept „performanțe sexuale elaborate și produse pe care Combs le-a aranjat, regizat, adesea înregistrate electronic”.

Uneori, aceste presupuse „nebunii” au durat zile întregi. După ce s-au încheiat, Combs și acuzatorii săi „au primit de obicei fluide intravenoase pentru a se recupera din efortul fizic și consumul de droguri”, au spus procurorii.

Rechizitoriul se referea aparent la pretențiile lui Casandra „Cassie” Ventura împotriva lui Combs într-un proces civil din 16 noiembrie 2023; ea pare a fi „Victima-1” în document. Ventura a spus că P. Diddu a agresat-o și a abuzat-o sexual, în timpul relației lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel