România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 14 aug 2019 / 16:36
Rapperul A$AP Rocky, condamnat la închisoare cu suspendare pentru violenţe
Rapperul american A$AP Rocky a fost condamnat miercuri în Suedia la închisoare cu suspendare pentru violenţe după ce a fost implicat într-o altercaţie la sfârşitul lunii iunie la Stockholm, informează AFP.

Celebrul rapper, alături de doi membri ai anturajului său "au fost găsiţi vinovaţi de violenţe şi condamnaţi la o sentinţă cu suspendare", a precizat instanţa din Stockholm în hotărârea sa, precizând că ei "au agresat victima lovind-o şi dându-i lovituri cu piciorul în timp aceasta era întinsă pe jos".

Împreună, vinovaţii vor trebui să plătească despăgubiri de 12.500 de coroane (1.200 de euro) victimei.

Artistul în vârstă de 30 de ani a fost arestat după o altercaţie petrecută pe 30 iunie şi plasat în detenţie pe motiv că exista riscul ca acesta să fugă în străinătate.

Eliberat pe 2 august după trei zile de proces şi revenit în Statele Unite, A$AP Rocky nu a fost prezent miercuri la anunţarea hotărârii.

"Mulţumesc din adâncul inimii tuturor fanilor, prietenilor mei şi tuturor celor care m-au susţinut în ultimele săptămâni (...), a fost o experienţă foarte dificilă şi umilitoare", a scris pe Instagram artistul după eliberare.

Rapperul a părăsit imediat Suedia într-un avion privat care s-a îndreptat coasta de vest a Statelor Unite, iar duminică a susţinut primul său concert de la întoarcere în cadrul Real Street Festival, la Anaheim, în California.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro