Raport din care lipsește România. Renate Weber, despre vina Monicăi Macovei
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
Renate Weber
Renate Weber
Europarlamentarul ALDE Renate Weber a explicat ce consecințe ar putea avea declarațiile Monicăi Macovei despre posibile încălcări ale libertății presei în România.

"Stiu ca nu o sa va surprinda ce o sa va spun, dar nu am cum sa trec cu vederea actiuni premeditate si vadit denigratoare la adresa Romaniei... Macovei a mintit in Comisia Libe si in Plenul Parlamentului European, cateva partide si ONG-uri din Romania au trimis Comisiei Europene si mai multor deputati europeni informatii mincinoase privind atacuri asupra presei si libertatii de exprimare in Romania si asa s-a ajuns ca in rezolutia din noiembrie 2018 sa se vorbeasca despre amenintari la adresa libertatii presei in Romania!", a scris Weber pe Facebook.

România nu este menționată

"Iata ca in cele din urma a iesit si raportul privind libertatea presei in Europa! In ciuda stradaniei unora, Romania, asa cum e normal, nici macar nu e mentionata, pentru ca nu sunt motive sa fie mentionata. Dar asta nu ar trebui sa ne linisteasca. Raul odata facut a va produce efecte pe termen lung. Constat ca pentru unii din tara si pentru cativa de la Bruxelles minciuna este singura politica", a adăugat europarlamentarul. 

VEZI ȘI:

Parteneriat între persoane de același sex. Weber: Am obținut promisiunea

Renate Weber atenționează: Pornesc acțiuni împotriva României


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel