Rapid - Steaua, Liga IV. Golgheterul Stelei, impresionat de atmosfera senzațională de pe Giulești
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
steaua rapid
steaua rapid
Alin Predescu, golgheterul Stelei din Liga a IV-a a vorbit la finalul meciului din Giulești cu Rapid (1-1) despre atmosfera din tribune.

10.000 de suporteri au făcut o atmosferă senzațională pe Giulești, fanii rapidiști asigurând spectacolul pirotehnic. Steaua a fost încurajată de 1.000 de fani, nucleul dur al galeriei care s-a alăturat echipei Armatei după ce Becali a pierdut în instanță dreptul de a mai folosi numele și marca Stelei.

”E primul meci pe care îl joc într-o astfel de atmosferă. Îi felicit pe suporterii rapidişti pentru atmosfera pe care au făcut-o, dar şi pe fanii noştri, care au fost într-un număr foarte mare. Probabil pentru prima oară în cariera mea m-am simţit fotbalist cu adevărat. Sper să joc în continuare într-o astfel de atmosferă şi de fiecare dată când vin aici să câştig.

Din păcate, am plecat doar cu un punct. Dar, una peste alta, e ok, pentru că oricum avem un avantaj în faţa lor, după ce s-au încurcat, aşa că acest punct e binevenit. Sper ca la retur să jucăm pe un stadion cât mai mare, pentru ca toţi suporterii stelişti să încapă", a declarat atacantul de 21 de ani, Alin Predescu, pentru Digi Sport.

Predescu a deschis scorul pentru Steaua, marcând cu o scăriţă din penalty-ul acordat în urma henţului comis în careu de Doru Bratu, cel care a fost eliminat în repriza a doua. La doar un minut după eliminarea lui Bratu, Predescu a fost și el eliminat pentru o simulare. Pentru Rapid a egalat Daniel Niculae.

Atmosfera de la meciul dintre Rapid și Steaua din Liga IV a depășit cu mult partide importante din Liga 1, asta în condițiile în care FCSB-ul lui Gigi Becali umple stadioanele doar când echipa joacă cu un nume mare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel