Rapid sparge ”blocada” coronavirus. Derby-ul de duminică se joacă, iar fanii pot cumpăra bilete
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Fanii echipei Rapid București sunt invitați să vadă meciul cu FC Argeș și chiar să plătească bilet, chiar dacă nu vor fi pe stadion.

Derby-ul Rapid - FC Argeș era programat duminică, 22 martie, însă Liga a II-a este și ea oprită ca orice altă competiție. Soluția găsită de giuleșteni ca să păstreze ”cald” interesul a fost ca fanii să achiziționeze bilete, iar partida să se desfășoare în mediul virtual, pe jocul FIFA 20.

"Duminică, 22 martie, ar fi trebuit să se dispute partida Rapid-FC Argeș din campionatul Ligii a II-a. Meciul se va juca! Va fi unul virtual, FIFA 20 Pro Clubs, însă care va respecta toate regulile competiției. Se vor vinde bilete, iar încasările vor fi direcționate către Centrul de Performanță Rapid. Formația și sistemul de joc vor fi alcătuite prin vot de către suporteri. Toate detaliile le găsiți pe pagina oficială de facebook FC Rapid 1923", se arată într-o postare pe Facebook  a clubului.

Ideea nu este nouă, rapidiștii au copiat ideea finlandezilor de la Ilves, care au anunțat că pun în vânzare bilete pentru meciul lor cu Haka pe play-station, iar fanii plătesc 5 euro pe bilet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel