Rapid, o nouă victorie în Liga 1. Este revelația sezonului: ocupă locul 2 în clasament, fără nici un gol primit în patru etape
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Rapid, amendat cu 10.000 de lei de Comisia de Disciplină a FRF. Motivul invocat
Rapid, amendat cu 10.000 de lei de Comisia de Disciplină a FRF. Motivul invocat
FC Argeș și Rapid București s-au confruntat, sâmbătă seara, în etapa a 4-a a Ligii 1. Giuleștenii s-au impus la limită, în deplasare, scor 0-1, rămânând neînvinși în campionat și ocupând un surprinzător loc 2.

Rapidiștii au fost ofensivi din primul minut, când Hlistei a încercat un șut, însă pe centrul porții, fără probleme pentru Greab.

Giuleștenii au deschis scorul în minutul 8, Pănoiu șutând din marginea careului, o minge primită de pe dreapta de la Carnat.

În minutul 30, Albu a șutat puternic din afara careului, iar Bălan a șutat pe lângă mingea boxată puțin lateral de Greab.

Tot giuleștenii au atacat și după revenirea de la vestiare, însă Greab a fost la post la șuturile lui Bălan, Pănoiu sau Crepulja.

Gazdele s-au apropiat și ele de poarta lui Moldovan, dar șutul lui Dumitrașcu a trecut pe lângă poartă.

Tot argeșenii au trecut pe lângă egalare, la lovitura de cap a lui Lupeta, reținută ușor de portar.

Rapid, pe locul 2 în Liga 1 

Rapid a luat toate cel trei puncte din deplasarea de la Pitești și se află pe locul doi, cu 10 puncte din 4 etape, fiind neînvinsă la revenirea în Liga 1, înainte de etapa a 5-a, când va întâlni ca gazdă, pe Arena Națională, vicecampioana FCSB.

FC Argeș rămâne cu o zestre de un singur punct, după egalul smuls în etapa a 3-a la Gaz Metan Mediaș, și se pregătește de o deplasare grea la Sepsi Sfântu Gheorghe, relatează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel