Rapid Bucureşti, pe locul trei în playout. Cum poate ajunge la barajul pentru Conference League
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
FOTO DC NEWS
FOTO DC NEWS
Rapid Bucureşti a pierdut ultimul meci al sezonului, 2-3 cu CS Mioveni, iar acum are nevoie de jocul rezultatelor pentru a merge la barajul pentru Conference League. 

Băieţii lui Adrian Mutu au fost depăşiţi în clasament de Sepsi Sf. Gheorghe, care s-a distrat cu FC U Craiova 1948, scor 0-5, dar şi de FC Botoşani, care a învins Academica Clinceni cu 3-0. 

Dar, pentru că Sepsi este în finala Cupei României, Rapid mai speră la baraj. 

Scenariu favorabil Rapidului este simplu: dacă Sepsi câștigă Cupa României, giuleștenii merg la barajul pentru Conference League, unde ar juca împotriva lui FC Botoșani.

Câștigătoarea primului baraj va juca împotriva formației clasate pe locul trei în play-off, Universitatea Craiova, iar învingătoarea va merge în preliminariile Conference League, scrie Digisport.

Rapid, învinsă la Mioveni. Al treilea meci consecutiv fără victorie 

Sanoh a deschis scorul la Mioveni în minutul 40, după un şut deviat. Rapidiştii au avut prima ocazie abia în prelungirile primei reprize, când demivoleul lui Ioniță nu i-a pus mari probleme lui Popescu.

Același Ioniță a insistat și a reușit să restabilească egalitatea în minutul 59, printr-o lovitură de cap venită în urma centrării excelente din partea lui Ilie, scrie sursa citată. Aproape imediat, Oancea şi-a readus echipa în avantaj. 

În minutul 90, Marzouk, intrat de pe banca de rezerve, a egalat, însă Mioveni a dat lovitura, din nou, în faza imediat următoare, cu Voinea la finalizare. 

Momenta, Sepsi şi FC Botoşani merg la baraj 

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a surclasat-o pe FC U Craiova cu scorul de 5-0 (1-0), prin golurile marcate de Kevin Luckassen (16), Istvan Fulop (57), Vitalie Damaşcan (67), Cătălin Golofca (72), George Dragomir (90 - penalty).

Meciul din Bănie a fost întrerupt de două ori, în min. 19 şi 90, din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor echipei craiovene.

FC Botoşani a dispus la rândul său de Academica Clinceni cu 4-0, la Bucureşti, pe Stadionul Dinamo, prin golurile semnate de Mihai Roman II (12, 67), Denis Haruţ (28) şi Jucie Lupeta (87), scrie Agerpres.

Rapid Bucureşti a avut 7 victorii consecutive în playout, dar s-a încurcat pe final şi a pierdut fotoliul de lider. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel