Rapid, amendă de zeci de mii de lei după incidentele de la meciul cu Universitatea Craiova
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
FOTO DC NEWS
FOTO DC NEWS
Rapid Bucureşti a fost amendată de Comisia de Disciplină a FRF pentru incidentele de la finalul meciului cu Universitatea Craiova. 

Comisia de disciplină a Federației Române de Fotbal a comunicat miercuri sancțiunile dictate în urma incidentelor de la finalul meciului dintre FC Rapid 1923 și Universitatea Craiova, încheiat cu scorul de 1-2. Astfel Rapid are de plătit 22.500 lei, în timp ce Universitatea Craiova doar 5.000 lei.

„FC Rapid 1923 vs. Universitatea Craiova – Incidente - În baza art.82.1 și 3.a) și c) din RD, raportat la art.83.2.d) din RD, se sanționează clubul FC Rapid 1923 cu o penalitate sportivă de 22.500 lei; În baza art.82.2 și 3.b), raportat la art.83.2.c), cu aplicarea art.54.2 din RD, se sancționează clubul Universitatea Craiova cu penalitate sportivă de 5.000 lei.”, au anunțat ofcialii comisiei FRF.

La finalul meciului de pe Arena Națională, dintre cele două echipe, suporterii rapidiști au aruncat cu obiecte înspre teren, punând în pericol integritatea fizică a antrenorului Universității Craiova, Laurențiu Reghecampf, și s-au opus ieșirii jucătorilor oaspeți de pe teren, înspre vestiare, scrie Mediafax.

Gabi Maftei a revenit la Rapid 

Fostul căpitan al echipei de fotbal Rapid, Vasile Maftei, a revenit la gruparea giuleşteană, el urmând să ocupe funcţia de director tehnic al Centrului de copii şi juniori.

"Centrul de juniori al Rapidului s-a întărit cu trei nume importante din fotbalul românesc.Vasile Maftei, căpitanul Rapidului, va fi noul director tehnic al centrului. În vârstă de 40 de ani, Vasile a jucat în Giuleşti între 2000 şi 2009, dar şi în sezonul de Liga a IV-a 2017-2018. Cu Rapid are un titlu de campion (2003), 3 Cupe ale României (2002, 2005 şi 2006), 3 Supercupe ale României (2002, 2003 şi 2007)", se menţionează pe site-ul citat.

"Sunt foarte fericit să revin la Rapid, un club care mi-a dat foarte mult, iar prin această funcţie îmi doresc să le oferim tinerilor şi copiilor de la Centrul de juniori al Rapidului şansa şi condiţiile cele mai bune pentru a creşte în spiritul alb-vişiniu. Împreună cu Gabi Răduţă şi de ceilalţi colegi sperăm să descoperim următoarele legende ale Rapidului, însă mai mult de atât, să le oferim copiilor o educaţie bună atât pe teren, cât şi în afara lui", a declarat Maftei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel