Rapid a surclasat-o pe CFR Cluj: 5 - 0. Vezi ce zice Gigi Becali
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
rapid
rapid

Rapid a făcut spectacol în Gruia şi a câştigat cu 5-0 meciul cu liderul CFR Cluj, într-un meci din etapa a 25-a din Liga I.

Golurile partidei au fost marcate de Herea (18), Grigorie (71), Rui Duarte (74), Alexa (85) şi Deac (90). Rapid putea primi un penalty în minutul 25, la un henţ în careu al lui Panin. De asemenea, în minutul 66, giuleştenii au avut un gol valabil, neacordat de arbitrul Sevastian Colţescu. În prelungirile meciului, Piccolo a fost eliminat pentru un fault fără minge asupra lui Herea.

CFR Cluj: Beto - Maftei, Diogo, Piccolo, Panin (63 De Zerbi) - Peralta, Mureşan, Hora (70 Vranjes) - Sougou, Kapetanos (46 Rui Pedro), Ronny.

Antrenor: Jorge Costa.

Rapid: Coman - Duarte, Antonio, Oros, Bozovic - Grigore, Alexa (87 Pavlovic), Teixeira (81 Sburlea) - Deac, Herea, Surdu (65 Grigorie).

Antrenor: Razvan Lucescu.

Tehnicianul echipei Rapid, Răzvan Lucescu, a declarat după victoria din meciul cu CFR Cluj, scor 5-0, că a fost un joc spectaculos, dar care pentru rapidişti înseamnă doar trei puncte, amintind şi de înfrângerile înregistrate anterior de elevii săi.

Gigi Becali face mişto de CFR după 0-5 cu Rapid

Gigi Becali a fost impresionat de victoria la scor a Rapidului în Gruia, 5-0 cu liderul Ligii I, CFR Cluj. Finanţatorul stelist n-a ratat ocazia de a-i ironiza pe rivalii de la CFR, dar a recunoscut că este îngrijorat de jocul fabulos al giuleştenilor.

"Parcă juca Barcelona cu o echipă de Divizia D! Deja începe să ne sperie Rapidul. A jucat un fotbal frumos. CFR n-a jucat un fotbal extraordinar până acum. Pentru ei abia acum încep meciurile grele. A fost penalty pentru Rapid şi gol valabil. Sper să învingem mâine, nu mai zic că batem cu 72-0 că uite ce se întâmplă. Deşi jucăm în Ghencea, cu Sportul, nişte copii, trebuie să-i spulberăm. În momentul de faţă te rogi să scapi şi să învingi fiecare adversar în parte", a declarat Gigi Becali la GSP TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel