Raoul, condamnat definitiv. Decizia instanţei
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Raoul, partenerul de scenă al Mirabelei Dauer, a fost condamnat printr-o hotărâre definitivă la închisoare cu suspendare.

Însă, pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare este una cu suspendare, iar cântăreţul are o întreagă listă de obligaţii de care trebuie să se achite, relatează Cancan.ro.

Raoul a primit o amendă în valoare de 20.000 de lei cuantificată în zile-amendă. Mai exact, magistraţii Judecătoriei Constanţa l-au obligat să presteze muncă în folosul comunităţii, echivalând o zi cu 100 de lei, asta însemnând că avea de îndeplinit 200 de zile de muncă în folosul comunităţii la Primăria din localitatea de domiciliu.

"Condamnă pe inculpat la pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare. În baza prevederilor art. 91 Cod penal suspendă sub supraveghere executarea pedepsei de 1 an şi 6 luni închisoare, aplicată inculpatului pe un termen de supraveghere de 2 ani şi care începe să curgă de la data rămânerii definitive a hotărârii de condamnare, conform art. 92 alin.1,2 Cod penal", este decizia instanţei.

Raoul a primit, astă vară, o amendă în valoare de 20.000 de lei cuantificată în zile-amendă (muncă în folosul comunităţii), din care mai are de executat 60, conform sursei citate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel