Urmărește emisiunea live
Rand Paul, senator american: „Zero șanse“ pentru destituirea lui Trump
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Rand Paul, senator american: „Zero șanse“ pentru destituirea lui Trump
Rand Paul, senator american: „Zero șanse“ pentru destituirea lui Trump
Senatorul Rand Paul a spus că procesul de destituire a fostului președinte Donald Trump nu are aproape nicio șansă de succes.

Rand Paul, senator din Kentucky, spune că procesul de destituire al fostului președinte Trump nu are aproape nicio șansă de succes.

„Dacă vom incrimina discursul și vom acuza cumva pe toată lumea care spune: Du-te la luptă pentru a-ți auzi vocea, într-adevăr ar trebui să-l acuzăm pe Chuck Schumer”, a declarat Paul duminică pentru Fox News. 45 de senatori republicani au votat împotriva începerii procesului, sugerând cu tărie că fostul președinte nu trebuie să fie condamnat.

Senatul are nevoie de cel puțin 67 de voturi pentru a condamna un președinte în timpul unui proces de punere sub acuzare, în timp ce Camera are nevoie doar de o majoritate simplă. Între timp, orice senator al Partidului Republican care se alătură democraților la vot pentru condamnare se va confrunta probabil cu o critică intensă din partea electorilor.

Chuck Chumer ar trebui să fie și el acuzat

Paul a menționat că, în conformitate cu același standard propus de democrați, liderul majorității din Senat, Chuck Schumer (D-N.Y.), ar trebui să fie acuzat.

Potrivit senatorului republican, Schumer „a mers la Curtea Supremă, a stat în fața Curții Supreme și a spus în mod specific: Hei Gorsuch, Hei Kavanaugh, ați declanșat un război. Și vei plăti pentru asta." Ulterior, Rand Paul a continuat: „Această formulare inflamatorie, această retorică violentă a lui Chuck Schumer a fost atât de rea încât judecătorul-șef, care rareori spune ceva în mod public, a spus imediat că acest tip de limbaj este periculos, deoarece o mulțime a încercat să invadeze Curtea Supremă”. Astfel, pe baza a ceea ce spune senatorul republican, Chuck Schumer ar trebui să fie la fel de incriminat precum este Trump, informează TheEpochTimes.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel