Ramona Săseanu îl atacă pe Laurențiu Niculescu, prezentatorul Eurovision
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto captură video Youtube
foto captură video Youtube
Ramona Săseanu îl atacă pe Laurențiu Niculescu, prezentatorul Eurovision.

"Mi se pare deplasat să dai în televiziunea publică după ce ai încasat o sumă de bani pentru prezentare. Uneori e bine să ne cunoaştem limitele şi să facem alegeri în funcţie de ele. Ca recomandare, treci pe la casieria instituţiei, dă banii înapoi şi după îţi poţi spăla onoarea pătată de lipsa de spontaneitate, gafele şi hăhăielile de aseară", a scris Ramona Săseanu pe Facebook.

Ramona Săseanu s-a referit la prezentatorul Eurovision - Laurențiu Niculescu.

Au fost probleme cu organizarea Eurovision de către TVR

Au fost probleme cu organizarea Eurovision de către TVR, motiv pentru care atacul Ramonei Săseanu la prezentatorul Eurovision este exagerat.

Iulia Radu a scris pe AndreiPartoș.ro despre Laurențiu Niculescu: „Mai aveam puțin și picam de pe scaun de emoție când l-am auzit pe Laurențiu Niculescu spunând că simplul fapt că în acest an doar publicul este cel care decide cine reprezintă România la Eurovision, este „un act de generozitate și transparență al Televiziunii Române”. Cu alte cuvinte, ar trebui să le pupăm mâinile și picioarele pentru că ne lasă să votăm și astfel să fim singurii care decid câștigătorul. Deci ei sunt niște generoși, iar noi uite că suntem niște bestii nerecunoscătoare pentru că nu apreciem gestul lor divin. Și… mă mir că n-a crăpat televizorul de rușine când a fost rostit cuvântul „transparență” în aceiași propoziție cu TVR!”

„Revin puțin la ideea că TVR ar avea ceva în comun cu conceptul de transparență. Nicio secundă nu am văzut pe ecran voturile parțiale, un tabel provizoriu. Nimic. După „stop vot”, Laurențiu Niculescu a rugat-o pe Laura Coroianu să aleagă un număr de la 1 la 36.524 pentru a putea oferi premiul de 5.000 de euro unui telespectator care a votat. Așa am dedus că au fost în total peste 36.000 de voturi. Excelentă transparență, TVR!! Jos pălăria!!

S-au chinuit mult până au găsit un telespectator care era dispus să răspundă la telefon. N-am prea înțeles de ce… Erau conturi false sau cartele cumpărate doar pentru vot? Întreb pentru că transparența televiziunii publice nu ne ajută… Chiar niciun telespectator din cei 36.524 de votanți nu a dorit să răspundă la telefon sau să-și verifice mailul pentru a lua bani?! Oare toate mailurile de la TVR ajung în spam?! Chiar s-au mutat toți pe Rai 1 pentru a urmări un spectacol adevărat? Asta nu m-ar mira!! Dragi teveriști, nu era mai simplu, să ieșiți în fața porții și să opriți primul trecător și să-i dați 5.000 de euro?! Ne-ați fi scutit de un moment lung și penibil! Dar voi nu aveți milă de noi!!”, a mai scris Iulia Radu.

Citiți aici articolul integral - https://andreipartos.ro/eurovision-2023-am-ales-pana-am-cules-tvr-a-mai-batut-un-cui-in-cosciugul-divertismentului/

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel