Ramona Păuleanu, soția avocatului Adrian Cuculis, este însărcinată din nou
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
captură Exclusive VIP by Cristi Brancu
captură Exclusive VIP by Cristi Brancu
Ramona Păuleanu, fosta prezentatoare a rubricii Vremea de la PRO TV, va fi din nou mămică.

Ramona Păuleanu, soția avocatului Adrian Cuculis, e din nou în culmea fericirii, și asta pentru că este însărcinată în trei luni și jumătate.

Prezența ei în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, a atras atenția prin simplul fapt că sacoul verde pe care îl purta i-a scos în evidență burtica. Surpriza a fost completată de Oana Turcu, soția lui Cristi Brancu, care a făcut anunțul în direct despre sarcina vedetei, adăugând un plus de emoție și bucurie momentului.

Viața de cuplu le-a fost zdruncinată, în urmă cu doi ani, de experiența mai puțin plăcută de după prima naștere. Ramona a născut prematur, la doar șase luni de sarcină, aducând pe lume gemeni o fetiță și un băiețel. Micuțul Luca a avut nevoie de îngrijire medicală intensivă, petrecând aproape nouă luni în spital. Fiind născut înainte de termen, băiețelul a contractat un virus intraspitalicesc iar lupta nu a fost ușoară. Luca a primit 16 diagnostice și a fost intubat aproape 6 luni. În cele din urmă, micuțul și-a revenit complet iar cei doi copilași sunt sănătoși și fără probleme.

„Copilul meu e ca o autostradă. Atâtea fire are în el, atâtea beculeţe aprinse pe lângă el… La ce să mai sper? N-am să uit niciodată cuvintele astea, spuse de o colegă de suferinţă. O mămică de la Filantropia care își avea, la fel ca mine, bebelușul la terapie intensivă. O alta se ținea de pereți, amețise de durerea de a-și pierde amândoi gemenii. După ce trecuse încă o dată prin asta. Încă o dată! Mi s-a părut de neconceput.

Copil cu 16 diagnostice, intubat aproape 6 luni, cu şanse minime de supravieţuire, numit de multe ori geamăn ‘compromis. Zâmbește acum lângă mine și știu că trebuie să aibă un rost în viaţa asta. Sau că aşa a fost să fie.

Iubite mămici aflate acum la Filantropia, la Marie Curie, la oricare maternitate sau spital din ţară. Sper să ajungă mesajul ăsta la voi şi să vă mângâie măcar pentru o secundă. Să vă dea Dumnezeu Putere. Răbdare. Înțelegere. Uitare", a scris, în trecut, Ramona Păuleanu pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel