Ramona Ioana Bruynseels, gest neașteptat la Cristache: Nu am crezut vreodată că voi ajunge să cânt la TVR 1
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Ramona Ioana Bruynseels, candidatul umaniștilor la alegerile prezidențiale din noiembrie, a fost protagonista unui gest neașteptat în cadrul emisiunii lui Ionuț Cristache de la TVR 1.

Întrebată de Ionuț Cristache dacă regretă că s-a înscris în campania pentru prezidențiale, Ramona Ioana Bruynseels a răspuns imediat: „Nici vorbă! Indiferent ce s-ar întâmpla, nu am să regret".

Ulterior, a urmat un moment special în cadrul emisiunii lui Ionuț Cristache de la TVR 1. Ramona Ioana Bruynseels, candidatul umaniștilor la alegerile prezidențiale din 2019, a cântat.

„Am ajuns la momentul Talent de președinte. V-am dat un microfon. Ce urmează să faceți?", a întrebat jurnalistul. „Urmează să cânt", a răspuns Ramona Ioana Bruynseels, adăugând ulterior: „Nu am crezut vreodată că voi ajunge să cânt la TVR 1. Vă mulțumesc pentru oportunitate!"

Ramona Ioana Bruynseels a interpretat melodia „Mociriță cu trifoi". Ulterior, Ionuț Cristache a aplaudat-o, întrebând dacă mai e timp pentru încă o melodie.

(w670)

„De ce cântece populare?”, a mai întrebat Ionuț Cristache. „Am crescut cu ele acasă. Mama mea a cântat. Am îndrăgit cântecele”, a spus Ramona Ioana Bruynseels.

VEZI ȘI: Cristache, întrebări fulger pentru Ramona Ioana Bruynseels, înainte de prezidențiale


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel