Ramona Gabor, cutremurată de moartea Anastasiei Cecati: S-a rugat mult
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Moartea Anastasiei Cecati a șocat o țară întreagă. Ramona Gabor, o prietenă de-ale sale, a vorbit, cutremurată, despre această veste.

Vedeta a rămas fără cuvinte, după ce a aflat ce s-a întâmplat. Nu doar că nu i-a venit să creadă, dar este șocată de gestul soţului fetei, mai ales că ştia cât de mult este iubit de Anastasia Cecati.

"Am cunoscut-o în urmă cu şase ani. Nu pot spune că am fost prietene foarte apropiate. Dar când s-a mutat în Dubai am și locuit împreună până și-a găsit un loc de-al ei. A fost o fată cu un suflet mare, foarte dulce, dădea sfaturi extraordinare. Și această tragedie a întristat pe foarte multă lume. Am primit mesaje de la prieteni comuni din Dubai care nu ştiau ce s-a întâmplat.

[citeste si]

Gelozia, boală grea

Este şocant, nu știu cum i s-a întâmplat ei aşa ceva. Nu am auzit niciodată să aibă probleme în relaţie, era foarte fericită cu el, a renunţat la viaţa din Dubai, o prietenă bună a vorbit cu câteva zile înainte să nască. Nu l-am cunoscut pe soţul ei, dar ştiu că el e doctor, iar era foarte încântată când l-a cunoscut. S-a rugat foarte mult la Dumneu şi El i l-a scos în cale. Probabil gelozia te face să fii orb în dragoste şi este o boală. Oricând vedeţi că e ceva ieşit din comun și bărbatul nu va respecta e un semnal de alarmă și încercați să vă croiţi un alt drum. E ceva inacceptabil. Să nu permiţi nimănui să te lovească cu nici o palmă. Ştiu că era o fată extraordinară, calmă, dulce, toată lumea o iubea. A avut o relaţie strânsă cu mama ei. Îi trimitea lucruri din Dubai. Încă nu conştientizez. E şocant pentru toată lumea", a relatat Ramona Gabor pentru Antena Stars, notează Spynews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel