Raluca Turcan vrea o funcţie de vicepreşedinte în PDL
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
raluca turcan
raluca turcan

Deputatul PDL de Sibiu, Raluca Turcan, a declarat, joi,  că a decis să candideze la Convenţia Naţională a partidului pentru un nou mandat de vicepreşedinte al PDL şi a precizat că şi-ar dori ca printre prim-vicepreşedinţi să se afle Monica Macovei.

[caption id="attachment_24965" align="alignleft" width="300" caption="raluca turcan"][/caption] "Am decis să candidez la Convenţia Naţională a PDL pentru una dintre funcţiile de vicepreşedinte al partidului. Candidez ca semnatară a moţiunii Emil Boc, dar mi-aş dori ca ideile mele să fie împărtăşite de cât mai mulţi colegi delegaţi", a spus Raluca Turcan.

"Doresc de asemenea ca delegaţii la Convenţia Naţională să înţeleagă nevoia unui suflu proaspăt în partid, rezultând astfel o echipă de conducere în care experienţa politică să se completeze cu abordări noi. Mi-aş dori mult ca în echipa de prim-vicepreşedinţi, alături de Gheorghe Flutur sau Sorin Frunzăverde, care şi-au anunţat deja candidatura, să se regăsească şi persoane precum Monica Macovei. În felul acesta, oameni cu rezultate şi cu forţă în teritoriu îşi pot da mâna cu oameni ce atrag segmente electorale din afara partidului, construind o echipă care să ne apropie din nou de cetăţeni şi să ducă la victoria PDL în alegerile din 2012", a precizat Raluca Turcan.

De asemenea, eurodeputatul Monica Macovei sau preşedintele Camerei Deputaţilor, Robeta Anastase, ar putea fi candidaţi pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL la Convenţia Naţională din 14 mai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel