Raluca Turcan: Victor Ponta a transformat PNL în scăriţă să urce în sondaje
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
raluca turcan
raluca turcan

Premierul Victor Ponta pune din nou într-o situație dificilă PNL cu demagogia stângistă a taxării suplimentare, iar liberalii ar trebui să observe că drumul cu PSD este tot mai la stânga și înfundat, afirmă deputatul PDL Raluca Turcan într-un comunicat de presă.

Considerând că Victor Ponta a transformat PNL în scăriţă ca să urce în sondaje, Raluca Turcan afirmă că măsura taxării suplimentare este doar o ”altă şmecherie electorală” găsită de actualul premier prin care să atragă atenţia şi să-şi facă imagine, punând încă o dată ”PNL într-o situaţie dificilă, în care fie ţine cu „bogaţii”, fie mai virează un pic la stânga”.

Taxarea suplimentară nu este nimic mai mult decât o altă demagogie stângistă, fără aplicabilitate, dar bună de luat ochii oamenilor ca toate promisiunile USL dinaintea guvernării”, consideră deputatul PDL.

În opinia democrat-liberalului, oricine din PNL care vede dincolo de 10 iunie îşi dă seama că drumul cu PSD nu doar că face tot mai la stânga, ci este şi înfundat. Apărându-l şi girându-l pe Adrian Năstase care face presiuni pentru a-şi bloca dosarele din Justiţie, PNL nu face decât să se asocieze şi mai tare cu stânga care a ţinut România pe loc. Liberalii care se lasă amăgiţi ca PSD de după rezultatele din 10 iunie, va fi la fel cu PSD de dinainte de 10 iunie, să se uite cu atenţie doar la mişcările pe care le face liderul PSD în ultima vreme”

Atrăgând atenția asupra faptului că ”Victor Ponta a transformat cu abilitate PNL în scăriţă ca să se înalţe în sondaje, în timp ce Crin Antonescu bate pasul pe loc şi repetă aceleaşi discursuri de acum 1-2 ani în urmă”, Raluca Turcan susține că  ”liderul PSD face politica sondajelor, care îi oferă deja posibilitatea să privească în jos la Crin Antonescu şi la PNL”.

Totodată, deputatul PDL precizează că ”o dovadă în plus că liderul PNL nu este pregătit să fie prezidenţiabil este chiar faptul că nu înţelege ce se întâmplă cu partidul şi încotro se îndreaptă acesta”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel