Raluca Turcan: Diaconu a primit o palmă din partea justiției
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
turcan dc
turcan dc

Democrat-liberala Raluca Turcan a declarat, miercuri, că hotărârea CCR cu privire la Mircea Diaconu reprezintă pentru senator "o palmă din partea justiției," iar premierul Victor Ponta ar trebui să demisioneze pentru că "a girat" această situație.

Raluca Turcan crede că pe lângă "palma primită din partea justiției," Mircea Diaconu  va rămâne cu o pată pentru că "a intrat în jocl politicianist al USL." "Politicianul Mircea Diaconu a primit astăzi o palmă din partea justiției, după ce CCR a admis sesizarea Consiliului Superior al Magistraturii prvind punerea în executare de către Senat a hotărârii judecătorești referitoare la incompatibilitatea politicianului. Actorul Mircea Diaconu rămâne și el cu o pată, după ce a intrat în jocul politicianist propus de USL. Ar fi trebuit să știe că într-un stat de drept trebuie să existe respect pentru lege, iar principiul separării puterilor în stat trebuie să rămână intact," a spus democrat-liberala într-o declarație de presă remisă NewsIn.

Ea spune că o demisie a prim-ministrului Victor Ponta ar mai "spăla" onoarea țării, "murdărită" de parlamentarii USL. "Victor Ponta, premierul României, co președintele USL, persoana care a girat politic această situație, ar trebui să își înainteze demisia. Ar fi gestul care ar mai spăla din onoarea țării, murdărită de parlamentarii USL  care au refuzat punerea în executare a unei hotărâri a Înaltei Curți de Casație și Justiție. Știm încă că nu o va face, pentru că deja ne-am dat seama că valorile lui nu sunt nicidecum justiția, respectul pentru instituțiile statului," a conchis vicepreședintele PDL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel