Rafturi metalice pentru depozitare arhivă
Data publicării:
Autor: Editor Team
WhatsApp
Majoritatea instituțiilor și organizațiilor moderne au date de arhivă, care, de regulă, au o valoare semnificativă. Pentru a asigura stocarea sigură și pe termen lung a documentelor, angajații companiei trebuie să doteze un spațiu special cu rafturi metalice speciale pentru arhivă. 

Acest tip de rafturi metalice joacă un rol special în aranjarea diferitelor foldere de documente. Cu ajutorul lor, angajații companiei pot stoca documentele într-o formă adecvată, oferind protecție fiabilă documentelor importante împotriva impactului negativ asupra mediului sau a accesului neautorizat. Poți cumpăra rafturi de arhivă de înaltă calitate și ușor de utilizat din diferite serii.

Rafturile de arhivă sunt rafturi modulare care permit plasarea și depozitarea documentelor, revistelor, cărților, articolelor de papetărie și alte produse.

Echipamentul poate fi produs în două versiuni: staționar și mobil. Structurile constau din stâlpi laterali și rafturi. Pentru a asigura stabilitatea maximă a produselor, rafturile sunt conectate între ele prin intermediul unor adaptoare care se deplasează pe șine.

Rafturi metalice de arhivă - Specific

Echipamentul rack pentru plasarea documentelor este vândut demontat și livrat într-un pachet sigur. Modelele de bază includ un set complet de elemente de fixare. Construcțiile rafturilor de arhivă sunt echipate cu secțiuni complet separate una de cealaltă, oferind acces rapid la informațiile necesare. Suporturile de foldere, separatoarele și alte articole, simplifică foarte mult procesul de utilizare a echipamentului.

Panourile și marginile rafturilor de arhivă nu au colțuri ascuțite. Acestea sunt rotunjite pentru siguranța angajaților. Astfel de structuri economisesc spaţiul, au un spațiu extins de depozitare etc.

Rafturi metalice de arhivă – Domenii de utilizare

Acestea sunt utilizate pentru comoditate și depozitarea sigură a consumabilelor de birou. Astfel, angajații vor putea ține o evidență corectă a documentelor stocate, precum și construirea unui sistem de căutare a documentelor mult mai ușor, pentru a asigura o muncă fiabilă și fără probleme inutile. Proiectarea rafturilor de arhivă poate fi simplă sau non-standard. În plus, rafturile pot fi cu compartimente suplimentare sau dulapuri cu compartimente vitrate. 

Aplicații ale rafturilor de arhivă

Rafturile metalice pentru arhivă au o instalare usoara. Structurile sunt ușor de asamblat și demontat. Pentru a adăuga sau a elimina un raft, personalul nu va trebui să demonteze întreaga structură. În procesul de asamblare, sunt utilizate ansambluri speciale cu eliberare rapidă, care facilitează și tehnologia de instalare. De asemenea, aceste structuri prezintă durabilitate. Echipamentele sunt fabricate din materiale metalice speciale care pot rezista la sarcini grele. Stratul special de polimer garantează rezistența la coroziune. Pentru a oferi o rezistență și mai mare, rafturile pot fi echipate cu armături suplimentare. 

Asigurarea securității informațiilor

La cererea clientului, rafturile pot fi echipate cu uși încuiate care au un sistem de blocare pe trei fețe. Acest lucru va restricționa accesul la documentația de arhivă. Se poate adăuga absolut orice număr de secțiuni la rafturile arhivei. Deschiderile speciale ale rafturilor permit să reglezi rapid înălțimea rafturilor metalice. Poți comanda rafturi metalice cu dimensiuni non-standard și poți alege opțiunea de design de care ai nevoie. Dacă este necesar, rafturile pot fi prevăzute cu încuietori pentru unele compartimente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel