Data actualizării:
Data publicării:

Rafila, reacţie după ce Ciolacu a spus că PSD îl poate propune premier

Autor: Mihai Ciobanu | Categorie: Politica
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Profesorul Alexandru Rafila a comentat declaraţia lui Marcel Ciolacu, cel care a afirmat că acesta ar putea fi una dintre propunerile PSD pentru funcţia de premier. 

"Nu am avut nicio discuţie, şi pentru mine a fost o surpriză. Sigur, e o chestiune foarte onorată pentru mine şi cred că aşa ar trebui să fie pentru oricine. Pe de altă parte, este o propunere la care trebuie să reflectez în primul rând şi în al doilea rând să se şi întâmple. Deci mai avem cale lungă până acolo şi bineînţeles că toate aceste lucruri trebuie discutate calm şi responsabil.

Eu am venit în politică din zona tehnică, profesională, şi politica sigur că impune şi anumite asumări. Nu se pune problema acum, decât domnul preşedinte Ciolacu a enunţat-o ca pe una dintre probabilităţi pentru că totdeauna trebuie să fii pregătit cu o paletă de propuneri atunci când există posibilitatea accederii la guvernare", a declarat Alexandru Rafila.

Ce a declarat Ciolacu

”Sunt patru propuneri până acum. Voi decide împreună cu ai mei colegi, așa cum scrie la statutul partidului. I-am enumerat și pe Sorin Grindeanu, și pe Vasile Dâncu, și pe Mihai Tudose și, mai nou, pe Alexandru Rafila”, a zis Marcel Ciolacu la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel