Data actualizării:
Data publicării:

Rafila, PROVOCARE pentru Voiculescu: Lipsa de asumare ucide!

Autor: Mihai Ciobanu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Profesorul Alexandru Rafila, deputat PSD, a luat cuvântul la şedinţa în care se dezbate moţiunea împotriva ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu. 

"Îl rog pe domnul ministru să ne spună zece măsuri pe care le-a luat de când este ministrul Sănătăţii. Şi aş vrea să îl rog să nu ne spună informaţii de genul: 'ministerul evaluează, monitorizează' şi lucruri de genul ăsta care nu au niciun fel de impact fără o măsură concretă luată pentru creşterea siguranţei în spitale, pentru îmbunătăţirea testării, pentru îmbunătăţirea supraveghierii epidemiologice în momentul în care avem această urgenţă de sănătate. Cred că este foarte multă demagogie şi foarte puţină acţiune şi asumare. Lipsa de asumare ucide, într-adevăr!", a declarat Alexandru Rafila. 

Camera Deputaţilor a început luni dezbaterea moţiunii simple depuse de PSD împotriva ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu. PSD a depus, miercurea trecută, moţiunea simplă intitulată "Incompetenţa şi lipsa de asumare ucid! Vlad Voiculescu, un pericol pentru sănătatea şi viaţa românilor". Deputaţii PSD cer demisia ministrului Voiculescu, susţinând că, în timpul care s-a scurs de la învestirea acestuia, au sesizat "atât de multă incoerenţă, lipsă de profesionalism şi de asumare cât nu s-a văzut în ultimii 30 de ani". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel