Rafila, despre Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Louis Țurcanu” Timișoara: Va fi dotat cu aparatură medicală de către Ministerul Sănătăţii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Ministrul Sănătății Alexandru Rafila subliniază faptul că Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Louis Țurcanu” din Timișoara va fi dotat cu aparatură medicală de către Ministerul Sănătăţii.

'Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Louis Țurcanu” Timișoara este aproape gata de 4 ani și încă așteaptă să fie dotat! Ministerul Sănătății sprijină și dezvoltă proiecte pentru spitale și secții de pediatrie și neonatologie deoarece sănătatea copiilor reprezintă o mare prioritate.

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Louis Țurcanu” Timișoara ar putea fi curând inclus în proiectele de finanțare a aparaturii necesare, de peste 100 de milioane de lei, după finalizarea construcției. Spitalul, aflat în subordinea Primăriei din Timișoara a rămas la procentul de finalizare a lucrărilor la 95% de patru ani, iar echipamemtele deja instalate riscă să iasă din perioada de garanție.

Județul Timiș și Primăria Timișoara au nevoie de administrații responsabile, care să răspundă nevoilor de servicii de sănătate ale copiilor din Banat. Voi sprijini necondiționat aceste proiecte împreună cu președintele interimar al Camerei Deputaților Alfred Simonis.', a transmis Alexandru Rafila, pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel