Rafael Nadal va rata Openul de la Barcelona
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Facebook Rafael Nadal
Facebook Rafael Nadal
Rafael Nadal s-a retras de la Open-ul de la Barcelona, a anunțat echipa sa într-un comunicat.

La mijlocul lunii martie a fost anunțat că câștigătorul a 21 de Grand Slam-uri va fi pe bară timp de patru până la șase săptămâni, după ce i s-a crăpat o coastă în timpul înfrângerii din finala Indian Wells, împotriva lui Taylor Fritz.

Nadal s-a retras de la Open-ul de la Barcelona, care se desfășoară între 18 și 24 aprilie.

„Rafa tocmai a fost retras de pe lista de înscrieri la Barcelona”, a declarat echipa sa.

"Nu știm încă când va fi la următorul său turneu pe zgură anul acesta. Sperăm că în curând."

Accidentarea a aruncat o umbră asupra participării lui Nadal la Roland Garros – Grand Slam favorit de spaniol – care începe pe 22 mai.

Totul mergea atât de bine pentru Nadal la începutul anului 2022, după ce și-a asigurat 21 de victorii consecutive la Australian Open, dar această serie a fost oprită după o înfrângere în fața lui Taylor Fritz la finala de la Indian Wells.

Spaniolul a ratat deja la ridicarea cortinei pentru sezonul pe zgura de la Monte Carlo, iar acum va rata un alt eveniment pe circuitul ATP.

În cazul în care diagnosticul de la patru până la șase săptămâni se dovedește a fi corect, atunci revenirea lui Nadal ar putea avea loc la Madrid Open pe 1 mai.

Turneuș este apoi urmat de Openul Italiei din 8 mai, înaintea evenimentelor ATP 250 de la Geneva și Lyon (15 mai) și apoi de Openul Francez menționat mai sus, o săptămână mai târziu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel