Raed Arafat: DNA a pierdut în tentativa sa de a redeschide un dosar vechi
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Foto: Inquam Photos - Alexandru Prepeliță
Foto: Inquam Photos - Alexandru Prepeliță
Tribunalul București a respins, joi, cererea formulată de DNA privind redeschiderea unui anchete pe numele lui Raed Arafat, decizia fiind definitivă.

"Astazi dimineata, dupa mai multe infatisari si amanari, am aflat vestea ca DNA a pierdut in tentativa sa, ilegala si bizara, de a redeschide un dosar vechi, clasat, pentru a ma urmari penal pentru “abuz in serviciu”.

Urmeaza sa ies cu explicatii amanuntite despre acest dosar si despre aceasta tentativa nejustificata si abuziva care m-a vizat, m-a vulnerabilizat in fata opiniei publice, si mi-a transformat ultimele 6 luni din viata mea intr-un cosmar, stiind foarte bine ca nu sunt vinovat cu nimic, fiind tinta unui abuz.

Veti afla intreaga poveste cu documente si cu date precise in cursul zilei de azi, sau cel tarziu maine!", a scris șeful DSU, Raed Arafat, pe Facebook.

Raed Arafat a fost vizat de DNA în legătură cu modalitatea prin care, în martie 2020, au fost achiziționate 300 de ventilatoare pentru bolnavii COVID, din Germania și din China, pentru care România ar fi  plătit, în avans, mai mult decât ar fi trebuit.

Vezi și: Ce scria, în 2019, Raed Arafat despre sistemul de urgență din România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel