„A mai fost introdusă o clarificare a ce înțelegem prin terasă. Ați observat poate în ultima perioadă, cu temperaturile care au început să scadă, unele terase chiar dacă ele sunt în afara spațiului închis al unui restaurant au devenit și ele închise. Deci s-au pus sticlă, diferite tipuri de pereți pentru a păstra căldura, dar ele devin spații închise.
Astfel, un spațiu închis este cel care are un acoperiș și două laturi, indiferent dacă sunt permanente sau temporare. Deci orice spațiu care are astfel de descriere se tratează ca spațiu închis și atunci se aplică regula spațiilor închise din restaurante, după incidențele care rămân valabile: capacitatea redusă dacă este între 1,5 la mie și 3 la mie sau peste 3 la mie”, a clarificat Arafat. „Atunci, aceste spații nu pot fi tratate ca terase în spații deschise”.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
- Cine a furat România. Cea mai mare propagandă a fost scoasă la iveală
- BANCUL ZILEI: De ziua soacrei
- Funeriu: E o greșeală fundamentală să părăsești România sau Republica Moldova pentru a te muta mai la Vest
- Avea mici afaceri de 20 de ani în România, dar a plecat în UK, cu toată familia. ”În HoReCa, erau cele mai mari și mai grele controale. Veneau la două săptămâni și nu plecau fără... ”
- Când se termină coșmarul de pe Prelungirea Ghencea. Nicușor Dan spune de ce lucrările durează foarte mult. ”Tot timpul așteptăm unii după alții”
- Pască fără aluat. Rețeta lui Liviu Dragnea pentru Paște 2024 / video
- Condiment folosit de Paște plin de pesticide
- Ursul a dat iama în gospodăria lui Adrian Năstase. Prima reacție a fostului premier / foto în articol
- Nicușor Dan: De ce nu e apă caldă în București / video
- De ce criptomonedele sunt „un mare nu”. Mitroi (analist de investiții): E eminamente speculativ. Creșterea vine doar din achiziția altcuiva