Radu Zamfir, întâlnire dureroasă. Medicul a izbucnit în plâns
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
zamfir_22419100
zamfir_22419100

La o săptămâna de la tragicul eveniment în care și-au pierdut viața doi oameni, medicul Radu Zamfir a fost acasă la familia Aurei Ion pentru a le povesti părinților ce s-a întâmplat în acea zi fatidică.

Fratele tinerei, Alexandru, a povestit cum a descurs întâlnirea emoționantă care l-a lăsat pe doctor cu ochii în lacrimi.

De cum a trecut pragul scării blocului în care locuieşte familia Ion, ochii lui Radu Zamfir s-au umplut de lacrimi şi cu greu a păşit în apartament. A adus un buchet de flori şi a precizat că este pentru Aura, moment în care a început să plângă. Familia Ion l-a condus în camera Aurei, unde a povestit care au fost ultimele cuvinte pe care fata le-a rostit.

"Medicul şi-a găsit cu greu cuvintele, se vedea suferinţa în privirea lui... Înainte de toate ne-a povestit ce s-a întâmplat după aterizarea forţată: «După ce ne-am prăbuşit, am făcut tot posibilul să o ajut pe Aura. Am întrebat-o cum se simte, mi-a spus că o doare foarte rău zona toracelui. Am acoperit-o cu o pătură şi cu jacheta de pe mine, cea de motocicletă. La un moment dat, Aura şi-a pierdut cunoştinţa, aşa că am întrebat-o cum o cheamă, încă ştia. Acestea au fost ultimele vorbe pe care le-a spus. A fost cumplit, nici nu mai aveam noţiunea timpului.»", a povestit Alex pentru Spynews.

Fratele Aurei a mai adăugat că medicul Radu Zamfir a izbucnit în plâns de nenumărate ori în timpul vizitei. După ce le-a oferit părinţilor Aurei detaliile pe care aceştia le aşteptau şi pe care doar el le putea oferi, medicul a plecat la fel de trist şi înlăcrimat precum a venit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel