Radu Tudor răspunde criticilor după dezbaterea lui Iohannis: Cu talibanii nu e bine nicicum
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Radu Tudor
Radu Tudor
Jurnalistul Radu Tudor le-a răspuns celor care l-au criticat pentru întrebările puse preşedintelui Klaus Iohannis, la dezbaterea de la BCU. 

"În lipsa unei confruntări (dezirabilă pentru democrație), fiecare a organizat câte un eveniment separat. Era limpede că opiniile vor fi împărțite în legătură cu succesul/insuccesul acestor dezbateri.

Să iau cazul meu : când partizanii mai radicali ai președintelui Iohannis au aflat că sunt invitat să particip la evenimentul sau de la BCU, un fluviu de invective s-a revărsat în special pe rețelele de socializare. Ce caută ăla, de la blestemată aia deteleviziune care e împotriva lui Iohannis, a statului de drept și tot ce va puteți imagina în siajul unor astfel de calificative.

După ei, în preajma dezbaterii și după ea, au venit radicalii celeilalte tabere, fundamentaliștii de stânga, votanți ai Vioricăi Dancila : ești un securist, ai trădat, te duci la dialog cu Iohannis, nu ai fost suficient de dur cu el. Tot arsenalul nemulțumirilor, cele mai multe exprimate într-un limbaj cel puțin nefrecventabil", a scris Radu Tudor pe blogul său

"Cu talibanii nu e bine nicicum"

"Când am făcut (destule în ultimii ani!) interviuri 1-1 cu liderii PSD (unii punând condiții la fel că cele pe care le acuză la Iohannis), au sărit extremiștii din dreapta : sunt pesedist, cu ciumă roșie, cu needucată de Dancila, etc. Iar fanii stângii exultau, eram patriot, bun jurnalist, echilibrat, băiat bun, ce să mai.
Când am fost la dezbatere să-l întreb pe Iohannis de abuzurile din justiție sau lipsa autostrăzilor, s-au mai potolit cei din # dar au sărit suporterii extremiști de stânga să mă acuze de securism, care a devenit marotă oricărui prost ce n-are argumente.

Oricum o dai, cu talibanii de stânga sau de dreapta nu e bine nicicum. Ei sunt jihadistii care aruncă în aer orice idee de confruntare civilizată, dialog pro și contra în respectul celuilalt. Sunt specialiști în etichetări populiste, false, manipulatorii, pe care le mestecă vulgar și le regurgiteaza la fiecare eveniment cu miza mare. Ei se merită unii pe alții, trăiesc în bulă lor plină până la refuz de ura și cu rațiune zero pe fondul fenomenului îndeobște cunoscut drept "noaptea minții"", a mai scris Radu Tudor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel