Radu Tudor, ceartă cu un deputat USR. ”Deci mă faceți comunist în direct?”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Jurnalistul Radu Tudor și deputatul USR Cristian-Gabriel Seidler s-au certat în emisiunea ”La ordinea zilei” de la Antena 3. 

Deputatul USR Cristian-Gabriel Seidler a susținut că estimarea veniturilor pentru anul 2016 aparține Guvernului Victor Ponta, făcându-l vinovat pentru Victor Ponta pentru lipsa din buget de 10 miliarde de lei. 

Radu Tudor i-a spus lui Cristian-Gabriel Seidler că încearcă ”o manipulare ordinară” când face respectivele afirmații. ”Mă acuzați pe mine de manipulare ordinară?” a întrebat Seidler. Jurnalistul a continuat: ”este o chestie comunistă să spui că cel dinainte este de vină”. ”Deci mă faceți și comunist în direct?” a întrebat, din nou, Seidler. 

”Verificați această informație sau nu?” a întrebat Seidler. Radu Tudor a atras atenția că ”Guvernul Ponta a lăsat niște proiecte pe le-ați ignorat”, întrebând de ce nu a fost ignorată și estimarea veniturilor. 

Seidler i-a spus lui Radu Tudor că el face o manipulare. Cei doi s-au contrat și pe susținerea lui Dacian Cioloș. În vreme ce deputatul USR a spus că au avut o singură dată imaginea lui Dacian Cioloș alături de USR, în precampanie, Radu Tudor a arătat că inclusiv sloganul de campanie îl includea pe fostul premier. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel