Radu Tudor, atac la Radu Mazăre: Mai dă-i la vâsle un pic și pe uscat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Radu Tudor îl atacă pe  Radu Mazăre, după declarațiile acestuia de joi, când procurorii DNA au descins în Primăria Constanța. 

"Primarul Constantei, Radu Mazăre, a declarat, joi dimineată, la intrarea în sediul Primăriei, unde au loc perchezitii ale procurorilor DNA, că s-a pregătit pentru orice si s-a îmbrăcat gros, adăugând: "Dacă mă saltă, bine, dacă nu, mă duc să mă dau cu caiacul pentru că e o zi frumoasă".

Pentru ca sunt constantean de origine si merg des in orasul meu de bastina, am observat ca sunt multe lucruri nerezolvate de Primarie. O sa reamintesc doar unul dintre ele : trotuarele. Pe bulevardul Tomis, axa principala a orasului, trotuarele sunt pline de hartoape, gropi, denivelari. Pentru ca lipsesc parcarile amenajate in spic, toate masinile sunt urcate pe trotuarul si asa facut praf. E o nebunie sa treci printre ele, daca ai scapat de vreo groapa sau vreun damb. Nu mai spun ce probleme au cei cu un carucior de copil sau oamenii in varsta. Acest gen de infrastructura pietonala este nereparata si nemodernizata din anii '80, cand eu eram la liceu si-l injuram pe Ceausescu pentru halul in care arata tara", scrie Radu Tudor pe blog.

Citește și: Percheziții DNA la Primăria Constanța. Radu Mazăre: Astăzi sunt liber, merg să mă dau cu caiacul...

"Desi am semnalat problema de nenumarate ori, cu toate ca intreg orasul stie bine unde se duc banii orasului, au trecut anii si tot jale e "pe Tomis". Ar mai fi multe de spus despre oras, mai ales de tristetea imensa care te apuca in zona istorica, acolo unde trebuia sa fie principalul punct de atractie turistica. E un cavou sinistru de peste 15 ani. Sa va spun si de Cazino? N-are rost, lungim frustrarea.

Drept pentru care as avea un mesaj : Radu Mazare, mai da-l naibii de caiac !

Nicusor nu se simte bine, Strutinsky e inghesuit, pe tine te cauta non stop la afaceri.
Nu vrei sa dai la vasle un pic si pe uscat, prin oras?
Daca nu poti tu, trimite haremul acela mobil sa-ti spuna cum e trotuarul.
Hai ca am vazut in toti acest ani : cand vrei tu si ai interes, se rezolva orice", conchide realizatorul Antena 3 pe blog.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel