Radu Stroe nu are cunoștință de vreo discuţie în care Ponta să facă trafic de influenţă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Radu Stroe , fostul ministru de Interne, al cărui nume este vehiculat în dosarul președintelui Consiliului Județean Mehedinți, Adrian Duicu, a declarat că nu cunoaşte ca premierul Victor Ponta să fi făcut vreun trafic de influenţă în acest caz. De asemenea, acesta a declarat pentru Mediafax  că nu îşi aminteşte de vreo întâlnire în cabinetul premierului.

Întrebat dacă a luat parte la vreo discuție în cabinetul premierului Victor Ponta, în urma căreia au apărut interceptările din dosarul președintelui CJ Mehedinți, fostul ministru de Interne a declarat: "Eu personal nu-l cunosc pe domnul Duicu, nu cred că l-am văzut în viaţa mea vreodată sau dacă a fost, nu am ştiut că e el, dacă era Oprişan ştiam, că îl cunosc. Nu-mi amintesc de o asemenea întâlnire în cabinet la premier, dar prin cabinetul premierului se perindă multă lume, iar miniştrii chiar trebuie să fie pe acolo. Nu cunosc o asemenea discuţie, n-am auzit ca premierul să se ocupe de aşa ceva, eu nu am auzit, adică să facă traficul ăla de influenţă de care se vorbeşte", a afirmat Stroe.

Întrebat dacă îşi aminteşte de o întâlnire a sa cu Victor Ponta şi şeful Poliţiei, Petre Tobă, fostul ministru de Interne a răspuns: "Noi am avut mai multe întâlniri, nimic pe acest subiect, nimic".

Citește mai multe pe: STENOGRAME. Adrian Duicu, trafic de influență din biroul lui Victor Ponta. Ce spune premierul

Premierul Victor Ponta a fost întrebat, marţi, dacă a existat o întâlnire, respectiv o discuţie între fostul ministru de Interne Radu Stroe şi şeful IGPR, Petre Tobă, în biroul său de la Palatul Victoria, el răspunzând: "Nu, nu a avut".

"Până la 7,4 milioane nu reuşesc până în noiembrie să ne ia pe toţi", a răspuns Ponta, iniţial, la această întrebare.

Întrebat despre faptul că procurorii susţin că în biroul său se făcea trafic de influenţă de către preşedintele CJ Mehedinţi, Adrian Duicu, Ponta a negat.

"Ce trafic de influenţă? Despre mine? Am citit, nu scrie aşa ceva acolo, vă rog să nu denaturaţi, vă mulţumesc", a răspuns Ponta.

Întrebat din nou dacă a avut loc o întâlnire între Stroe şi Tobă în biroul său, Ponta a răspuns: "Nu, nu a avut".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel