Radu Oprea: Cîțule, nu te-ai plictisit de minciunile tale?
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Senatorul PSD Radu Oprea îi răspunde lui Florin Cîţu după ce aceasta a acuzat faptul că programul Start Up Nation a fost lăsat fără finanţare.

"Dar întâi aș vrea să îți fie clar că Start Up Nation este un program care sprijină antreprenorii. Aceștia, de obicei, nu fac politică. De aceea nu trebuie să îti bați joc de ei. În ce constă minciuna. Când vorbești despre restanțe la plata facturilor de 1,4 miliarde lei, minți cu nerușinare. Aceste facturi nu existau, documentele de decont ale antreprenorilor nefiind depuse și validate la plată de către Agențiile regionale pt IMM-uri.

Am spus de la lansarea acestui program că alocarea resurselor bugetare trebuie făcută la momentul oportun. Practica în care cerem toți banii, adică două miliarde, de la începutul anului, când nevoia efectivă pentru plățile facturilor este la sfârșitul anului, trebuie să înceteze. Pentru că banii care stau degeaba în conturile ministerelor ne costă foarte mult", transmite senatorul Radu Oprea.

Oprea: Singurul tău scop este să împrumuți bani 

"Dar când singurul tău scop este să împrumuți bani și nu acela de a-i cheltui oportun și cu discernământ, atunci desigur că naști monștri.

Întrebarea simplă este următoarea: astăzi există facturi restante, cu documente justificative verificate și aprobate în valoare de 400 miĺioane lei. De ce nu ați prevăzut banii în buget pentru a le plăti?

Restul este propagandă...

P.S. nu mai râde de antreprenori...", a scris Radu Oprea pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel