Radu Mazăre, vedetă în presa britanică. Ce scrie Daily Mail despre primarul suspendat al Constanței
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Radu Mazăre a ajuns vedetă în presa britanică. Daily Mail a descoperit că primarul suspendat al Constanței are o aplecare spre costumațiile extravagante și a fost arestat pentru fapte de corupție.

Radu Mazăre, primul cetățean al orașului Constanța, la malul Mării Negre, are un salariu oficial de doar 445 de lire sterline pe lună, însă ar fi băgat în buzunar milioane, prin activități de corupție, scrie tabloidul britanic, citat de ziare.com.

Daily Mail amintește că Radu Mazăre este cunoscut pentru stilul extravagant de viață și petrecerile pompoase la care participă, are o colecție de mașini de epocă și un domeniu în Madagascar. De asemenea, este de notorietate că acestuia îi place să se costumeze în diferite ținute pentru spectacolele de modă, iar cea mai controversată apariție datează din 2009, când s-a îmbrăcat în general nazist.

Arestarea sa, continuă publicația din Insulă, este cea mai recentă dintr-o serie de controverse ce îl înconjoara pe acest personaj colorat, primul bărbat apărut pe coperta Playboy România.

Vezi și: Surpriză de proporții pentru Mazăre. Cu cine se află în celulă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel