Radu Mazăre, primele declarații la ieșirea din închisoare: "Oamenii au o perioadă în viață, după aia se apucă să facă altceva"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Inquam Photos / George Calin
Inquam Photos / George Calin
Radu Mazăre a făcut primele declarații, la ieșirea din închisoare.

"O să fac o singură declaraţie. Nu mă mai interesează sub nicio formă viaţa publică. Nu mă mai întrebaţi ce a fost, nu mă mai întrebaţi ce voi face, pentru că nu mă mai interesează", a declarat Radu Mazăre.

"Oamenii au o perioadă în viață, dupa aia se apucă să facă altceva", a mai declarat fostul edil al Constanței.

Întrebat dacă este pregătit să fie tătic, acesta a spus: "Asta da şi mă bucur, în primul rând, pentru soţia mea, care a fost lângă mine."

Inquam Photos / George Calin

Radu Mazăre a fost eliberat, astăzi, din închisoare, după ce a ispășit 5 ani din cei 9 la care a fost condamnat. Tribunalul Ilfov a aprobat cererea de eliberare condiționată formulată de fostul edil al Constanței și a decis eliberarea condiționată a acestuia, după contestarea deciziei Judecătoriei Sectorului 4, care a respins-o în aprilie.

Radu Mazăre a fost condamnat definitiv la 9 ani de închisoare în februarie 2019, în dosarul retrocedărilor fictive din Constanța. De asemenea, a primit o condamnare de 5 ani de închisoare în februarie 2022, în dosarul Polaris. Decizia este definitivă.

Inquam Photos / George Calin

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel