Radu Mazăre, la ÎCCJ. "Cer daune pentru că procurorii m-au băgat la beci"
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
radu-mazare dece
radu-mazare dece
Primarul Constanței, Radu Mazăre, a declarat, luni, la ÎCCJ, că vrea să dea în judecată statul român. El cere daune pentru că anchetatorii l-au "băgat la beci". 

Luni, la instanța supremă se judecă cererea lui Radu Mazăre de ridicare a măsurii controlului judiciar dispus în instanță în 9 aprilie. 

Băgat la beci, cere daune

"Intenţionez să dau în judecată statul român şi să cer daune că m-au băgat la beci utilizând aceste documente peste limitele legale, din nişte probe nelegale", a spus Radu Mazăre, la intrarea în sediul ÎCCJ.

"Am fost eliberat din lipsă de probe. (...) Al doilea complet a motivat la fel, că nu existăm probe şi că nu are nicio legătură transferul de bani dintre mine şi prietenul meu Elan şi achiziţia perfect legală care a fost făcută la Constanţa", a spus Radu Mazăre.

Radu Banciu: "Ăsta e exact handicapul cu care s-a născut TVR"

El a adăugat că judecătoarea care a decis eliberarea lui a fost reclamată de către procurori DNA.

"Acum, de data asta, înţeleg că există o plângere la CSM privitor la DNA, la procurorii care au reclamat-o pe prima judecătoare, şi aşteptăm să vedem ce spune şi CSM", a mai spus Radu Mazăre.

Cererea lui Radu Mazăre de ridicare a măsurii controlului juduciar a fost înregistrată vineri la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel