Radu Mazăre, după gratii. Mihai Fifor: Nu aș vrea să vorbesc despre o coincidență
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Radu Mazăre
Radu Mazăre
În direct la România TV Mihai Fifor a vorbit despre aducerea lui Radu Mazăre în România chiar în ultima săptămână a campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare. 

”Nu aș vrea să vorbesc doar despre o coincidență. Iată acesta este momentul în plină campanie electorală când un personaj politic, ca Radu Mazăre, un mesaj proeminent, este condamnat definitiv. Desigur, instituțiile statului nu pot decât să pună în aplicare decizia instanței și îl aducem în țară pe Radu Mazăre exact în ultima săptămână a campaniei electorale. Poate să fie o coincidență, poate să nu fie o coincidență. Eu cred că Partidul Social Democrat își face campania bazată pe programul de guvernare, foarte bine pus în practică și pe echipa de profesioniști. În ceea ce privește restul discuțiilor... se discută aproape orice, mai puțin temele cu adevărat importante pentru alegerile europarlamentare. (...) În ceea ce îl privește pe Radu Mazăre ne dorim ca lucrurile să se așeze în țara asta”, a precizat Mihai Fifor în direct la România TV. 

Fostul primar al constanței se află de ieri în România și este închis la Penitenciarul Rahova. Radu Mazăre a contestat condamnarea la CEDO și dă România în judecată. 

Vezi și:  Radu Mazăre, după gratii. Mircia Gutău: Vreau să îl încurajez...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel